Anglepoise Vegglamper

Den best kjente Anglepoise-lampen er den funksjonelle og fleksible bordlampen Original 1227 Bordlampe. På bakgrunn av en nyoppfunnet fjær, skapte George Carwardine i 1935 lampen, som siden har vært stor inspirasjon for mange andre lamper – bedre kjent som den klassiske arkitektlampen.

Det elegante utseendet fra arkitektlampen er blitt til en hel serie lamper. Blant annet er Original 1227-vegglampen tilgjengelig i to forskjellige utgaver – en enkel vegglampe som har samme stilrene skjerm som kan justeres i den retningen man ønsker, og en utgave der den fleksible svingarmen er en del av det funksjonelle designet. Med svingarmen har man muligheten til å trekke lyset ut fra veggen, noe som gjør den fantastisk som nattbordslampe i forbindelse med en regulerbar seng. Med den blanke svarte overflaten, passer den lett inn i den moderne skandinaviske stilen der den bidrar med et eksklusivt uttrykk i innredningen.

Som lese- eller arbeidslampe er Anglepoise-vegglampen helt ideell. Den fleksible lampen justeres slik at man får en direkte belysning der man har behov for det. Den enkle og klassiske lampen kan brukes overalt i boligen – i stuen, som nattbordslampe eller over det foretrukne arbeidsområdet på kjøkkenet, der det trengs et godt arbeidslys.
Viser 21 av 21 produkter
Del bildene dine med @lampemesteren
Tagg #yesLampemesteren, så blir bildene dine kanskje vist her. Inspirer og la deg inspirere fra en unik bolig til en annen.