Muuto Lamper

Navnet Muuto kommer af det finske ord ”muutos” som betyr ”nytt perspektiv” og dette er hva misjonen er hos Muuto – å skape et nytt perspektiv på skandinavisk design. Muuto holder fast i den skandinaviske designtradisjonen med varig estetikk, funksjonalitet, solidt håndværk og et enkelt uttrykk. Når man kjøper et produkt fra Muuto, er man sikker på å få et produkt af høy kvalitet, for dette er fokus for virksomheten. Designerne hos Muuto er håndplukket ut fra, at det er mennesker som er i stand til å arbeide med denne misjonen; om å skape skandinavisk design med nye og kreative vinkler. Muuto har vokst veldig de sidste årene,  og de kan nå finnes i 80 forskjellige land.
Grain Pendel Black - Muuto
Veil. pris NOK 2 075,00
Varen er på lager
Viser 36 av 241 produkter

Mer om Muuto Design

Muuto designer gjennom deres nye perspektiver, og er et merke som blir verdsatt i hele verden og representerer det skandinaviske design.  Det er et merke som følger deres design DNA til punkt og prikke. Deres belysning har bløte og elegante former, som likevel kommer med en rå kant, som gjør lampene unike og uimotståelige. Du vil raskt kunne gjenkjenne en lampe fra Muuto, da deres design er så skarpt og presist i forhold til deres misjon og filosofi.

Gjennom deres designkolleksjon av lamper har de både store og små pendler, bordlamper, gulvlamper og vegglamper. Hver enkelt lampe kommer med et unikt uttrykk, som pynter ethvert hjem.  Deres designkolleksjoner kommer både i skarpe farger, men også i de mer matte moderne fargene – så det er rikelig å velge mellom. Noen av de mest populære lampeseriene kommer fra Muuto, i blant disse er deres E27 pendel.

Interessert i E27 lampen fra Muuto?


E27 pendelen er et designikon med en meget simpel stil. Lampen kommer med en industrielt look, som med sin enkelhet i den nakne pæren, er helt unik. E27 kan brukes som én enkelt lyskilde, som et par, i rekker eller i en klynge som skaper en moderne skandinavisk look, som en lysekrone. Dette designikonet er designet i flere farger, både matte, nøytrale og sterke farger, som gjør at lampen passer både inn i entréen, stuen, kjøkkenet eller kontoret. Materiale messig kommer lampen i silikongummi og LED pære.

I tillegg til E27 lampen har Muuto mye mer å by på, de har et lekkert utvalg blant deres bordlamper. En av deres bordlamper, har de kalt Wood - det er en lampe, som er designet av TAF Architects. Wood lampen har fokus på enkelthet og rene linjer, det er en ny tolkning på den ellers tradisjonelle arkitektlampen. Lampen er designet etter materialer av høy kvalitet og lekkert furutre, som gjør at lampen lett kan brukes som en bordlampe enten på kontoret, i stuen, som leselampe eller på soverommet som sengelampe. Wood lampen har et meget ærlig og ikonisk uttrykk og ledningen kan fås i forskjellige farger, som hvit, oransje eller støvgrønn.

En annen bordlampe, som er i Muutos designkolleksjon er, Control. Control lampen er et redesign av designikonet E27, som nå har kommet i en lekker bordlampe versjon, der pæren igen er i fokus. Bordlampens enkle design oppfordrer forbrukeren til å styre lampens lys ved hjelp av dreieknappen. Control er designet i materialet støpt aluminium, som gir lampen en simpel og skandinavisk look. Står du og leter etter simple, skandinaviske, rå og bløte lamper til hjemmet ditt, så har Muuto helt sikkert noe som vil kunne skape interesse hos deg.
Del bildene dine med @lampemesteren
Tagg #yesLampemesteren, så blir bildene dine kanskje vist her. Inspirer og la deg inspirere fra en unik bolig til en annen.