Margit Brandt

Margit Brandt var en verdensberømt dansk designer. Hun åpnet sitt designstudio sammen med ektemannen Erik Brandt i 1966 - og siden den gang har Brandt-universet vokst med filialer i Sveits, Japan, Hongkong, Tyskland og New York. Hun er mest kjent for sitt arbeid i motebransjen, der hun blant annet har designet flere danske OL-uniformer, men står også bak en rekke boligtilbehør og lamper. Luksus, eleganse og kvalitet kjennetegner hennes alltid trendsettende portefølje - og hun har vært toneangivende enten hun har skapt lysestaker eller galladresser.

Margit Brandt ble utnevnt til ridder av Dannebrog i 2007.
Viser 9 av 9 produkter

Margit Brandt Barvogn & Barbord

Margit Brandt barvogn er den optimale løsningen for deg som ønsker smart oppbevaring uten å gå på kompromiss med kvalitet eller design. Denne barvognen fra Margit Brandt har to hyller, slanke håndtak i hver ende og fire hjul, noe som gjør den utrolig praktisk å bruke i stuen. Samtidig gir den slanke gullfinishen og den elegante rammen med myke kurver trallen et luksuriøst uttrykk som gjør at alt den inneholder ser imponerende ut.

Vognen er dessuten svært fleksibel og enkel å flytte rundt på, siden den er utstyrt med hjul i stedet for faste føtter. Ett av hjulene har til og med brems, noe som gjør det enkelt å parkere vognen. Selv om vognen først og fremst er beregnet på flasker og drikke, kan den også sømløst integreres som et ekstra konsollbord i hjemmet eller som en elegant såpevogn på badet. Med MB Bartrolley Gold Plated får du både funksjonalitet og estetikk i én smakfull løsning.

Margit Brandt lysestake


Margit Brandts lysestaker er et uttrykksfullt og elegant tilskudd til ethvert interiør. Designet kombinerer funksjonalitet med estetikk og understreker Margit Brandts evne til å skape tidløse og luksuriøse produkter.

Lysestakene finnes i ulike stiler og materialer, fra det moderne og minimalistiske til det mer klassiske og dekorative. Uansett hvilken interiørstil du har, kan du finne Margit Brandt-lysestaker som passer til ditt hjem.

Kvaliteten på materialene og håndverket er et viktig kjennetegn ved Margit Brandts design, noe som sikrer at lysestakene er holdbare og vakkert utformet. De er ofte utformet med et øye for detaljer og tilfører ethvert rom en følelse av eleganse.

Margit Brandt-lysestakene gir hjemmet ditt en stemningsfull belysning, og det tidløse designet gjør dem til vakre dekorasjonselementer selv når de ikke er i bruk. De kan plasseres på spisebordet, i peisen eller andre steder i hjemmet der de tilfører en aura av raffinement og hygge.

Enten du bruker dem til hverdags eller til spesielle anledninger, er Margit Brandts lysestaker en smakfull måte å skape en varm og innbydende atmosfære i hjemmet på.

Margit Brandt-lamper


Margit Brandt-lamper er en blanding av stil, funksjon og tidløs eleganse. Lampene bærer designerens signaturestetikk og er skapt med sans for detaljer for å oppfylle både belysningsbehovene og de estetiske kravene til moderne interiørdesign.

Margit Brandts lampekolleksjoner er allsidige og varierte, og inneholder ofte design som spenner fra det moderne og minimalistiske til det mer klassiske og dekorative. Det gjør at du kan velge lamper som passer din personlige smak og interiørstil.

Kvaliteten på materialene og håndverket i Margit Brandts lamper kjennetegnes av holdbarhet og skjønnhet. Designeren legger vekt på å bruke materialer av høy kvalitet, noe som resulterer i lamper som ikke bare er funksjonelle, men også vakkert utformet.

Disse lampene tilbyr belysningsløsninger for en rekke ulike behov, fra stemningsbelysning til skrivebordsbelysning. Designen kjennetegnes ofte av harmoniske proporsjoner og en nøye gjennomtenkt lysfordeling som gir en behagelig og funksjonell lysopplevelse.

Enten de brukes som taklamper, bordlamper, gulvlamper eller vegglamper, setter Margit Brandt-lamper et luksuriøst preg på ethvert rom. De er ikke bare lyskilder, men også kunstneriske elementer som kan forsterke interiøret og skape en varm atmosfære i hjemmet.
Del bildene dine med @lampemesteren
Tagg #yesLampemesteren, så blir bildene dine kanskje vist her. Inspirer og la deg inspirere fra en unik bolig til en annen.