Lumini Lamper

Brasilianske Lumini er en av de beste belysningprodusentene fra Sør-Amerika. De er blant annet kjent for de populære Bossa, Mini Bossa, Bossinha og Super Bossa pendel.

Bossa serien er designet av Fernando Prado og har motatt mange flotte heders utmerkelser. Der iblant den ettertraktede Red dot – best of the best - pris 2007.

Se lampene fra Lumini her.
Um Vegglampe Hvit - Lumini
Veil. pris NOK 9 439,00
Varen er på lager
Viser 2 av 2 produkter

Les mer om Lumini

I over 30 år har Lumini hatt ledelsen innenfor design av lamper i Sør-Amerika. Lumini er et brasiliansk merke innenfor lys, som er oppvokst blant arkitekter og lysdesignere. Normalt ville man ikke forbinde Brasil med design innenfor lamper, men her overrasker de. Deres filosofi er at de vet hvor viktig lyset er for menneskets velvære, og de har derfor dedikert seg til å forbedre deres forbrukeres livskvalitet i de siste 35 årene.

Lumini har gjennom tiden mottatt opp til flere priser og awards, for deres unike og vakre lamper. Deres Bauhaus serie har mottatt den anerkjente Design Excellence Brazil Award for det beste produktet i 2011.


Gjennom deres utvalgte sortiment finner du en lang rekke av interessante, elegante og unike lamper, som alle holder seg i et stilrent og elegant design, som ofte gjemmer på et overraskelsesmoment. Det er lamper som aldri blir kjedelige å kikke på, samt er en god investering hvis du elsker å ha noe vakkert med former og kant å kikke på. Lumini er et tidløst design, som aldri går av mote.

Deres kolleksjoner og produkter er basert på design, enkelhet og teknologi. De legger stor vekt på deres tekniske utvikling. Lumini produserer både pendler, gulvlamper, bordlamper og utendørsbelysning. De er blant annet kjent for deres populære Bauhaus lamper, som er designet av Fernando Prado. Bauhaus lampen er en vakker lampe, som er enkel og stilren, som passer inn overalt, f.eks. over kjøkkenbordet eller skrivebordet. Lampen er roterbar, og kan dreies hele 360°, noe som gjør det mulig for forbrukeren å dreie lyset akkurat dit hvor de har behov for det. Bauhaus lampen kan enten fås i svart eller hvit, og er utført i metall.

Bossa lampen fra Lumini er en innovativ og funksjonell pendel, som er flere lamper i én. Hvis du tar et lett trekk i lampen, så velger du hvilken stilling skjermen skal ha og dermed endre lysets retning. Denne vakre pendelen kan fås i flere størrelse og farger, svart, hvit og spesialmodeller i gull eller sølv.

Lampen Bossinha er en meget stilfull og vakker lampe, som er et enormt innovativt brasiliansk produkt. Bossinha fås i enten svart, hvit og grå, samt to elegante farger i gull eller sølv. Det er en lampe som skaper et flott og behagelig lys, med en flott lyseffekt.

Få rene linjer med et touch av Brasil gjennom deres Lumini lampeserie.
Del bildene dine med @lampemesteren
Tagg #yesLampemesteren, så blir bildene dine kanskje vist her. Inspirer og la deg inspirere fra en unik bolig til en annen.