Innermost Lamper

Innermost ser dagens lys i Wembley, North London, tilbake i 1999.

To designere sier opp jobbene deres for å følge en drøm om å skape et unikt brand som står for forskjelligartede møbler og belysning. De håper med tiden å oppnå global anerkjennelse. Oppstarten skjer i et hjørne av en gammel belysningsfabrikk i London i NW10, som de leier.

Innermost begynner straks å jobbe med en rekke andre designere fra hele verden, som alle også har gjort London til deres hjem. Nyheten om det nye brandet sprer seg fort, og Innermost blir kontaktet av designere med ideer og forslag allerede før de første produktene er ferdig produsert.
Viser 12 av 12 produkter

Les mer om Innermost

Designstudiet og workshoppen i Wembley blir et uventet samlingspunkt for Londons designtalent og en haug av nye ideer blir klekket ut der. Det ender med en fusjon av kreativitet som danner nye retninger og synergier, i bunn og grunn varemerket for multikulturelle London. Det har alt sammen gjort Innermost til det de er i dag, et brand som fokuserer på fremtiden, men dog stadig formår å integrere det med fortid og opphav.

Grunnleggerne Steve Jones og Russel Cameron formår stadig å holde amme fokus og passion for mål og design, som da de startet Innermost. De holder stålsat fast i deres opprinnelige filosofi – å være ”as British as London it self”. Kort sagt å være meget britiske og så igjen ikke være britisk på noen måte… en vakker og spennende blanding av hva verden kan tilby. Som er London i et nøtteskall.

En populær hatt – hils på Jeeves og Wooster


Innermost har en visjon om at deres lampedesign skal være det sentrale i rommet. De ønsker å designe lamper som hyller den sosiale siden av livet, lampen som bringer folk nærmere sammen.

I deres spennende og eksperimenterende lampeunivers finner vi de populære hattene Jeeves og Wooster, som i deres uttrykk er klassisk engelsk, men brukt som lamper er de moderne og bringer smilet frem.

Med de vakre hatte-lampene tar Innermost et klassisk element og transformerer det til en lampe som kan brukes på barer, men også i private hjem.  

Se de populære lampene her
Del bildene dine med @lampemesteren
Tagg #yesLampemesteren, så blir bildene dine kanskje vist her. Inspirer og la deg inspirere fra en unik bolig til en annen.