GN

GN belysning A/S er leverandør av el-materiell og lyskilder til el-installatører og lampebutikker. Firmaet ble startet i 1999 og har siden hatt en solid vekst basert på lojale og trofaste kunder samt en konstant fornyelse og utvikling av produktsortimentet.

Kontoret og lageret ligger i Herning i midt Jylland og virksomhetens mission er å gi den beste servicen og konstant utvikle kvalitetsprodukter, til en god pris.

Sortimentet utvikler seg raskt innenfor deres kjerneområder og består i dag av ca. 4000 lagerførte varer innenfor lyskilder; innbyggingsspots og armaturer; el-materiell; butikkutstyr; fest- og julebelysning.

Innenfor disse produktområdene gjør de en dyd ut av at man til stadighet kan få mange av de "gamle" produktene, slik som pendelrør, messingsokler osv. Men, på den andre siden sørger de også for å være med helt på forkant innenfor f.eks. LED lyskilder og armaturer.

Med andre ord, så sørger de for å både være gammeldagse og nymoderne på én og samme tid....
Viser 22 av 22 produkter
Del bildene dine med @lampemesteren
Tagg #yesLampemesteren, så blir bildene dine kanskje vist her. Inspirer og la deg inspirere fra en unik bolig til en annen.