Askman Design

Askman er et dansk merke som har laget møbler i mer enn hundre år, med fokus på godt håndverk og valg av materialer. Senere har de også tatt lamper inn i sortimentet sitt, hvor kvaliteten i likhet med møblene ikke kompromitteres. Designet deres bærer preg av geometriske former som passer både til den moderne og den klassiske stilen.

Legg spesielt merke til de to vegglampene; Diamond og Zaphir, som er populære innenfor utendørs belysning – og med god grunn. Lampens geometriske former er inspirert av de grønlandske isfjellene og former lyset slik at det minner mest om solens stråler som skinner gjennom. På fasaden eller ved terrassen gir lampene et innbydende og dekorativt lys. Vegglampene kan også brukes inne i stuen eller i entreen eller som belysning på badet.
Viser 1 av 1 produkter

Dansk Design siden 1913

For mer enn 100 år siden ble Askman Furniture grunnlagt av Carl Alfred Askman. Fast bestemt på å skape interiør ut fra verdiene; godt håndverk, engasjement og viljestyrke – en drivkraft som er gått i arv fra far til sønn gjennom tre generasjoner. Med tålmodighet, omsorg og presisjon blir hvert enkelt produkt laget for hånd.

Funksjonalitet, estetikk og kvalitet fremfor alt – dette har alltid vært mentaliteten i Askman. Interiøret deres skal både fungere som et funksjonelt og elskverdig verktøy i hverdagen – funksjonaliteten må alltid kompromitteres. Design skal fange oppmerksomheten og snakke til sjelen.

Velkommen til Iconi lamper

Iconi er et forholdsvis nytt merke innen lampedesign. I likhet med Askman er merket helt dansk; de bruker kun de aller beste materialene – slik som rustfritt stål og kobber, og de går hverken på kompromiss med design eller kvalitet. Deres usedvanlige design utfordrer det vanlige formspråket vi normalt forbinder med en vegglampe, i deres spennende utvalg av lamper.  

Spesielt Iconi Diamond vegglampe og Iconi Zaphir vegglampe er populære lamper i utendørsbelysningen. Designene deres er både enkle, dekorative og elegante, mens lyset deres skaper et vakkert spill på veggen – inspirert av solens stråler. Lampene er designet med inspirasjon fra den grønlandske naturen – med form etter de grønlandske isfjellene samt måten deres formasjoner gjengir lyset på. Lampene bryter de tradisjonelle linjene og designeren selv; Finn Kjærulf, kaller Iconi-vegglampene for sine utendørs mesterverk.
Del bildene dine med @lampemesteren
Tagg #yesLampemesteren, så blir bildene dine kanskje vist her. Inspirer og la deg inspirere fra en unik bolig til en annen.