Zanini de Zanine

Zanini de Zanine ble født i Rio de Janeiro i 1978, hvor han også studerte industrielt design på det Katolske Institutt. Han er sønn av designeren og arkitekten José Zanine Caldas, som samarbeidet især med Oscar Niemeyer, og overvar sin fars arbeid på forskjellige arkitekt-, skulptur og designprosjekter igjennom oppveksten.

Zanini de Zanine samarbeidet med Sergio Rodrigues, hvor han produserte sitt første design, og fikk sin mastergrad i industrielt design ved Puc-Rio University i 2002. Et år senere kastet han seg over produksjonen av massive trestykker laget av elementer som ble samlet inn fra nedrivningsplasser.

Fra 2005 arbeidet han på en ny serie av industrielle møbler av tre og andre materialer, som plast, metakrylat og metall. Zanini de Zanine har mottatt de mest prestisjefyllte designprisene i Brasil og hele verden på grunn av hans kunstneriske tankegang. I 2011 skapte han atelier Zanini, som samler de foskjellige kreative verdener, noe som gjør det mulig for ham å utvikle sine prosjekter fra A til Å.
Flora Gulvlampe - SLAMP
Velg variant for lagerstatus
Flora Pendel M - SLAMP
NOK 8 119,00
Velg variant for lagerstatus
Flora Pendel S - SLAMP
Velg variant for lagerstatus
Viser 3 av 3 produkter
Del bildene dine med @lampemesteren
Tagg #yesLampemesteren, så blir bildene dine kanskje vist her. Inspirer og la deg inspirere fra en unik bolig til en annen.