Zanini de Zanine
Type
Farger
Merke

Zanini de Zanine

Zanini de Zanine ble født i Rio de Janeiro i 1978, hvor han også studerte industrielt design på det Katolske Institutt. Han er sønn av designeren og arkitekten José Zanine Caldas, som samarbeidet især med Oscar Niemeyer, og overvar sin fars arbeid på forskjellige arkitekt-, skulptur og designprosjekter igjennom oppveksten.

Zanini de Zanine samarbeidet med Sergio Rodrigues, hvor han produserte sitt første design, og fikk sin mastergrad i industrielt design ved Puc-Rio University i 2002. Et år senere kastet han seg over produksjonen av massive trestykker laget av elementer som ble samlet inn fra nedrivningsplasser.

Fra 2005 arbeidet han på en ny serie av industrielle møbler av tre og andre materialer, som plast, metakrylat og metall. Zanini de Zanine har mottatt de mest prestisjefyllte designprisene i Brasil og hele verden på grunn av hans kunstneriske tankegang. I 2011 skapte han atelier Zanini, som samler de foskjellige kreative verdener, noe som gjør det mulig for ham å utvikle sine prosjekter fra A til Å.

Mest populere
Om Lampemesteren.no

Velkommen til Lampemesteren

Hos Lampemesteren har vi samlet de mest eksklusive lampene fra designere og produsenter i topklassen.

Kvalitet og design
Vi setter design og kvalitet i høysetet og vårt spennende sortiment er nøye utvalgt.  Det betyr at hos oss kan du finne en lampe for ethvert behov - klassisk, moderne, eller eksperimentelt. Vi har lamper som er tidløse, som kan provosere, inspirere eller berøre - lamper som kanskjve vil følge deg hele livet.
Les mer

Kundeservice

Åpningstider for support
Mandag-fredag : 8.30 - 16.00
Lørdag-søndag : Lukket

Kundeservice : +47 2198 4305

E-post: info@lampemesteren.no

Lampemesteren.no er e-mærket
Les mer

Birkmosevej 18  |  6950 Ringkøbing  |  Tlf. +47 2198 4305  |  info@lampemesteren.no
0 varer i kurven