WallPipe Boligtilbehør

Wallpipe ble landskjent da de deltok i den danske versjonen av ”Løvernes Hule” på DR. Med ideen om å skape rå og rustikke lamper ved å resirkulere vannrør, gikk Wallpipe derfra med en ny samarbeidspartner; Christian Arnstedt. Deltakelsen i programmet satte for alvor gang i det lille firmaet som startet som et hjemmeprosjekt hos selskapets innehaver, Lisbeth Grove Mikkelsen.

I tillegg til lamper av gamle vannrør, har Wallpipe lysestaker i sin kolleksjon, som er laget etter samme prinsipp. Candle Pipe-lysestaken med plass til tre kronelys, samt den enkle LuxPipes i forskjellige størrelser. Et minimalistisk, rått og bærekraftig valg som gir personlighet og identitet i innredningen. Vær oppmerksom på at hvert enkelt produkt er helt unikt, ettersom de er laget av resirkulerte rør, med hver sin historie og fortid. Lysestakens rå utseende passer perfekt i den nordiske innredningen og skaper en vakker kontrast til de lyse fargene i innredningen.

Se utvalget av unike Wallpipe-lamper her
Del bildene dine med @lampemesteren
Tagg #yesLampemesteren, så blir bildene dine kanskje vist her. Inspirer og la deg inspirere fra en unik bolig til en annen.