Vitra Vegglamper

Med en vegglampe fra Vitra får du en elegant og vakker lampe, med et minimalistisk og unikt design. Den enkle Potence-vegglampen er designet av Jean Prouvè i 1947. Den svingbare vegglampen har en fascinerende lengde på litt over en meter, som er festet til et veggfeste, hvorfra den kan justeres 180 grader. Lampen er helt ideell som belysning over et arbeidsområde – over kjøkkenbordet, skrivebordet eller på arbeidsplassen.

Vegglampen passer lett inn i Vitras sortiment, der de hele tiden prøver å forbedre interiøret gjennom verdien av godt design. De tror på at det er følelsene og tankene som former omgivelsene våre – uansett om det er i hjemmet eller på kontoret. Uansett hvilken Vitra-lampe du faller for, er du sikret en lampe med lang holdbarhet i form av kvalitet og tidløs design.

Vitra Vegglamper - Kjøp online med rask levering | Klikk her

Den svingbare Potence-vegglampen regnes som et av mesterverkene til Jean Prouvé og ble designet til huset 'Tropique' | Se den her
Del bildene dine med @lampemesteren
Tagg #yesLampemesteren, så blir bildene dine kanskje vist her. Inspirer og la deg inspirere fra en unik bolig til en annen.