Vistosi

Det er italiensk design og kvalitet – fra én av de mest markante, italienske, designfirmaer innenfor belysning, produsert i murano-glass.

Firmaet har samarbeidet med med store designere som Vico Magistretti, Ettore Sottass og Michele de Lucchi, i dag samarbeider de med unge designere som Barbara Maggolo.

Vistosi har virkelig lykkes med å blande alle forhold. Alle lamper er en blanding av design og kunst, samt håndverk og industriell produksjon.
Poc Pendel Ø16 Svart - Vistosi
NOK 4 140,00
Varen er på lager
Viser 1 av 1 produkter

Les mer om Vistosi

Vistosi kom til verden i 1960, firmaet har i alle år hatt en stor lidenskap for lys, og har fokusert på research og en høy grad av kreativitet. De har lykkes med å skape innovative og samtidig helt klassiske lamper. Lamper som kan brukes i de fleste hjem, og som vil kunne følge deg år etter år.

Kolleksjonen består av pendler, bordlamper, vegglamper og gulvlamper. Det er både klassisk design og kunstneriske utformninger. Lucciola er en klassisk lampe designet i 1991, men som er blitt kopiert mange ganger og er eksemplet på en tidløs lampe.

Poc er en av de nye lampene hos Vistosi, designet av Barbare Maggolo. Denne lampen har en helt klassisk fasong, men fargedesignet er blitt lekt med.  Fargene blir skapt hos glassblåseren, og dette gjør hver enkelt lampe unik.
Del bildene dine med @lampemesteren
Tagg #yesLampemesteren, så blir bildene dine kanskje vist her. Inspirer og la deg inspirere fra en unik bolig til en annen.