Vårens trender 2018 - bordlamper i fokus

Innred med messing, marmor og betong...

Det hersker ingen tvil om at messing, marmor og betong er ”in” og derfor har vi funnet 9 populære bordlamper som trender akkurat nå.

Messing og marmor passer utrolig godt til alle former for nyanser av grå, man ser derfor også en tendens til grå vegger i mange hjem. Både Cabe-vegger, som gir det rå betong utseende, men også bare en helt vanlig malt vegg kan endre hele utrykket i hjemmet ditt. Grå og marmor gir det litt kalde utseende og liker du det varmere, skal du helt klart velge messing.
For å gjennomføre stilen, enten du liker marmor, messing eller begge, så er det lekkert å matche med myke stoffer for eksempel ull eller velur i sofaen eller putene, samt alle nyanser av lysestaker, enten du liker Kubus, Nuur eller Etch.

Sist, men ikke minst er det selvfølgelig viktig med bordlamper! Har du bruk for koselig belysning eller et sterkere lys, så er det her et utvalg av vårens trender, til ethvert behov og enhver smak. Plasser en på skjenken, i vinduskarmen eller på det lille bordet ved lenestolen. Det skaper en deilig og koselig stemning i hjemmet og gir det lille ekstra til innredningen din!

Finn din favoritt her

<i>1. Flowerpot VP3 Bordlampe Polert Messing - &tradition</i>

1. Flowerpot VP3 Bordlampe Polert Messing - &tradition

Flowerpot VP3 Bordlampe i Polert Messing er inspirert av 60-tallets og 70-tallets Flower Power-revolusjon. Flowerpot VP3 er en superflott bordlampe med skjerm og fot i samme farge – og er med til å gi hjemmet ditt en stilfull og moderne belysning.  

Flowerpot er med sine halvrunde sfærer mot hverandre et godt klassisk og vakkert designeksempel, som er, og blir, en populær lampe.

Se hele Flowerpot-sortimentet her, hvis du også elsker designklassikeren.
<i>2. Amp Bordlampe Hvit/Hvit – Normann</i>

2. Amp Bordlampe Hvit/Hvit – Normann

Amp-Bordlampen er en vakker dekorativ lampe som gir et godt lys og som gir muligheter for å leke med forskjellige belysningskilder, og dermed skape forskjellige uttrykk.

De nye mulighetene som er med dekorative LED-pærer med filament gjør at man kan få en veldig vakker lampe og samtidig ha strømbesparende belysning, noe som er genialt! Og med sin høyde på 26,5 cm er Amp en veldig allsidig bordlampe som du kan plassere de fleste steder hvor du ønsker et dekorativt og stemningsfullt lys.
<i>3. Bristol Bordlampe Betong – Frandsen</i>

3. Bristol Bordlampe Betong – Frandsen

Bristol-bordlampen er en flott, moderne og dekorativ lampe fra Frandsen som gir et vakkert lys kombinert med en flott lyskilde. Lampen er med på listen over sesongens trender på grunn av materialvalg og form som vi kun kan si er «in» denne våren, og med en pris på kun 349,- har vi her en unik og populær lampe, hvor alle kan være med.

Bristol er støpt i betong som gir et rått utseende, men den er også tilgjengelig i hvit marmor, kobber eller messing hvis man ønsker et litt annet uttrykk. Se Bristol-bordlampene her.
<i>4. IC T1 Bordlampe Low Messing – Flos</i>

4. IC T1 Bordlampe Low Messing – Flos

Med IC T1-Bordlampen i Messing balanserer enkeltheten og elegansen, mens det sjongleres med form og funksjon. Den enkle lyskulen som hviler på en spinkel metallstang gir et annerledes skulpturelt uttrykk, men samtidig er det et enkelt og lett design som gjør at lampen passer inn i mange stilarter.
<i>5. JWDA Concrete Bordlampe Lysegrå/Messing – Menu</i>

5. JWDA Concrete Bordlampe Lysegrå/Messing – Menu

Den vakre og enkle JWDA-bordlampen med betong er designet med inspirasjon fra oljelamper og skapt i helt enkle materialer – glass og betong. Materialvalget gjør lampen både delikat og rå, noe som er med til at den også har fått en plass på listen over vårens trender.

Grunnet diameteren på bare 17 cm kan lampen brukes veldig mange steder. Alt fra soverommet, skjenken, vinduskarmen – ja alle stedene man har behov for en vakker lampe som gir et deilig behagelig lys.  
<i>6. Marble Light Bordlampe SV6 - &tradition</i>

6. Marble Light Bordlampe SV6 - &tradition

Marble Light Bordlampe SV6 bidrar til å utvide porteføljen av klassikere og den kommende av den typen som produseres hos &tradition.

Det er holdt godt fast i de nordiske røttene hvor former og valget av materialer er flettet godt sammen med en respekt for naturen. Dette ses ikke bare i selve produksjonen, men også i at det holdes fokus på bærekraftig design av høy kvalitet som sikrer et langt liv for produktene, noe som også er gunstig for miljøet.

Mable Light er en klar favoritt nå som både marmor og synlige store pærer er en hit, så her har du et sikkert valg hvis du liker den nordiske stilen.
<i>7. Copycat Bordlampe Gull – Flos </i>

7. Copycat Bordlampe Gull – Flos

Enda et godt tips på en populær bordlampe er Copycat fra Flos, som er en liten vakker og elegant lampe.

Designet av denne lampen er annerledes, men vi elsker at den skiller seg ut fra mengden, fordi hvorfor ikke ha en vakker lysende kunstnerisk kule liggende, som klart vil trekke til seg all oppmerksomhet i rommet fremfor det tradisjonelle?

Liker du mer krom, kobber eller svart i innredningen din, så er Copycat også tilgjengelig i disse variantene. Se dem her.
<i>8. Karl-Johan Bordlampe Black Marquina – New Works</i>

8. Karl-Johan Bordlampe Black Marquina – New Works

Som navnet antyder, har Karl-Johan-bordlampen sitt navn fra den organiske formen av en sopp, noe som gir lampen et rolig og mykt utseende. En fantastisk flott lampe som kler ethvert hjem.

Med mørk marmorfot og den store lysende røykfargede glasskulen har vi igjen en lampe som følger trenden akkurat nå, på grunn av form og farge. Merket New Works, gjør en del i marmor og andre spennende materialer som kork og betong, så hvis du liker det i innredningen din-  så sjekk hele sortimentet deres ut her.
<i>9. Flowerpot VP3 Bordlampe Lys Matt Grå - &tradition</i>

9. Flowerpot VP3 Bordlampe Lys Matt Grå - &tradition

Siste tips på sesongens trender er helt klar VP3 i matt lys grå. Det er ingen tvil om at denne lampen er utrolig populær og ses i veldig mange hjem, og akkurat nå er den også på tilbud!

VP3 er generelt en populær lampe, men spesielt denne fargen er en hit, og grunnen er nettopp at vi akkurat nå ser en tendens til grå nyanser, og fordi veldig mange er blitt tilhengere av den nordiske stilen. Flowerpot vil aldri gå av moten, så derfor er matt lys grå også et sikkert valg da den passer inn i enhver innredning.

Liker du annen stilart, så er Flowerpot VP3 også tilgjengelig i mange andre flotte varianter. Se dem alle her.