Topp 10 - mest solgte 2017

Det kan være vanskelig å velge hvilken lampe som passer til innredningen og hvordan man følger tidens trender samtidig. Vi har samlet sammen en topp 10 over lamper i Norge som følger tidens trender og er de mest solgte hos Lampemesteren.no.

Her i år 2017, er vi inne i en tid, der ’handmade’ og ’texture’ er hipt, det er de rene linjene, det minimalistiske, det dekadente, det grafiske, den industrielle looken, det er de statement pieces som vi vil ha i våre hjem. Farge tendensene i 2017 er veldig blandet, vi har både den nøytrale myke looken, som matt svart og klart glass – men også de litt mer utfordrende metalliske fargene som messing, sølv og kobber.

Belysning bør betraktes som tilbehør til ditt hjem – det er den perfekte måten å vise din design sans på, og å la kosen komme inn i ditt hjem.

1. Unfold Black – Muuto

1. Unfold Black – Muuto

Unfold pendelen fra Muuto er den klassiske industri lampen, som har et av de mest ettertraktede designene for øyeblikket. Muuto’s tolkning av den industrielle design klassikeren kommer med et raffinert materiale, mykt silikongummi som gir lampen et moderne og varmt uttrykk.

Du kan få gleden av en kul pendel i et lekkert og varmt industrielt design med helt nye perspektiver, som tar seg spesielt flott ut i stuen, spisestuen og kjøkkenet.

Unfold følger trendene i 2017 med dens look og fargeutvalget, som består av hvit, grå, terrakotta, lysegrå, svart, blå, lilla, gul, oransje, rød, grønn og sennep, og dermed vil den passe helt perfekt til din innredning..


2. Flowerpot VP1 Matt Svart – &tradition

2. Flowerpot VP1 Matt Svart – &tradition

Flowerpot lampen er en av de mest holdbare bestselgerne, selv den dag i dag. Pendelen er opprinnelig designet i 1968 til restaurantbransjen. Den er nå den optimale lampen til hjemmet og med dens stilfulle design, pluss utvalget av fargemuligheter – gjør at Flowerpot passer inn i ethvert hjem.

Lampen fremstår enkel og naturlig og med sin helt egen aura av ’good vibrations’. Flowerpot har et behagelig lys og en enkel konstruksjon. Den passer perfekt inn i alle hjem med dens klassiske og råe look, som kan fås i mange farger.
3. PH 2/1 bordlampe - Louis Poulsen

3. PH 2/1 bordlampe - Louis Poulsen

PH 2/1 bordlampen er designet ut i fra det reflekterende treskjermssystemet, som er basert på en logaritmisk spiral, der lyskildens brennpunkt er plassert i spiralens sentrum.
Håndverket er i fokus med det munnblåste tre-lags glasset, som er blankt på utsiden og sandblåst på innsiden, som lager et bløtt og diffust lys.

Denne lampen er en ekte klassiker, som har de rene formene og den minimalistiske lampestilen som bringes frem i 2017’s tendenser, hvis vi kikker på lampemoten.
4. Ice Cube Classic Klar - Fabbian

4. Ice Cube Classic Klar - Fabbian

Denne interessante vegglampen er designet av Roberto Pamio med materialer som eksklusivt presset krystall og krom armatur. Ice Cube serien er en av de mange italienske klassikerne. Denne lampen har et tidløst og enkelt design, den er ideell i alle rom slik som kjøkkenet og stuen, til baderommet og gangen. Det er en lampe som er gjennomsjekket i kvalitet, sammen med dens minimalistiske stil, som med eleganse kan pryde ethvert hjem.

Selve lampen kan dreies, så man lett kan justere på lyset. Ice Cube Classic er en av de mest populære lampene i Skandinavia for øyeblikket, og kan fås i fargene, hvit, svart, klar og frostet.5. PH 2/1 pendel - Louis Poulsen

5. PH 2/1 pendel - Louis Poulsen

Denne PH pendel lampen er designet ut i fra prinsippet om et reflekterende treskjermssystem, som sender størstedelen av lyset nedover. Skjermene er munnblåst i opalisert tre-lags glass, som er blankt på utsiden og sandblåst matt på innsiden, noe som gir det bløte lysinfallet.

Dette er enda en klassiker, som går igjen år etter år.6. PineApple XS sort pendel - DybergLarsen

6. PineApple XS sort pendel - DybergLarsen

Lampen har et elegant og dekorativt uttrykk, som finnes i fem forskjellige lekre og spennende farger, svart, hvit, kobber-look, alu-look og gull-look. PineApple lampen gir et deilig, bløtt og stemningsfullt lys til enten ditt kjøkken, din stue eller din gang. Som du nok allerede har merket er PineApple lampen designet med inspirasjon fra den vakre oppbyggingen av en ananas.

Den svarte fargen er med på å gi lampen et uttrykk av minimalisme og en WOW factor, som er en del av 2017’s tendenser.    

7. Romeo Moon S2 - Flos

7. Romeo Moon S2 - Flos

Romeo Moon S2 gir hjemmet en dramatisk presentasjon, selvom den er enkel og har de rene formene som vi søker etter i dette årets trender. Den klare glasskjermen fremstår med dens riller, som et unikt stykke glasskunst som gleder øyet. Lampen kan være med på å pryde ditt hjem, til tross dens nøytrale farger og simple look, men fortsatt dumdristige look.

Romeo Moon S2 lampen gir en form for Sci-fi uttrykk, som er det som spiller høyt i dagens trender og tendenser.

8. Illumin Kobber Look Pendel Ø50 - DybergLarsen

8. Illumin Kobber Look Pendel Ø50 - DybergLarsen

Illumin lampen fra DybergLarsen er et riktig statement piece. Det er en elegant lampe, som gir lys og velvære i rommet. Bladene er dekket av et tynt lag kobberfolie på oversiden, der undersiden er hvit for å gi et optimalt lysinfall.  

Med dens kobber-look farge faller denne lampen raskt inn i tidens trend med de metalliske fargene, samt er det en mer modig lampe som ennå har rene linjer.

9. 265 Vegglampe Svart - Flos

9. 265 Vegglampe Svart - Flos

Denne spennende vegglampen fra Flos er en meget fleksibel og flott lampe som kan benyttes flere steder i hjemmet. 265 vegglampen kan styres akkurat dit hvor behovet ditt er.

Det simple og enkle designet gjør det til en stilren vegglampe, som både er praktisk og veldig vakker. Det er nærmest et kunstverk som kommer opp og henger når vi har med 265 vegglampen å gjøre.


10. Miss K Alu Sølv - Flos

10. Miss K Alu Sølv - Flos

Igjen møter vi Sci-fi uttrykket med denne lampen, det gjør lampen til et statement piece. Det er en kvalitetslampe, noe som kan ses så snart lampen skrus på, det er ingenting som er overlatt til tilfeldighetene.

Miss K fra Flos passer forrykende godt inn i det moderne hjemmet, der den vil gi et lett og positivt uttrykk i din innredning. Den enkle og simple stilen blir blandet sammen med det romantiske i de trekkene som lampen har.Dykk ned i vårt kjempeunivers av lamper, det er noe til enhver smak.

Skap noe minneverdig med dine lamper - skap det usedvanlige som skaper øyeblikk med wow-faktoren.