Type
Farger
Material
Merke

Topan

Hvis M & Ms var lamper vil helt sikkert bli kalt Topan. VP6 pendlere kommer i gul, hvit, oransje, rød, turkis, svart, svart / gull, sølv, mynte og grønn, en sann feiring av farger.

Verner Panton gjort dette anheng alle andre skulle ønske de hadde tenkt på, og det er fortsatt produseres i Danmark av og tradisjon.

De henger og kan håndtere den villeste spillet av farger eller nøytral hvit, uten å falle gjennom, enten det er i rommet de er i, eller seg selv. Noen ganger de enkleste tingene en av de mest varige og uforglemmelig. Topan anheng VP6 er et strålende eksempel på dette.

Det var den første masseproduserte lampen av Verner Panton, senere å bli fulgt av FlowerPot. Topan sin enkelhet og kjøligheten viser seg å være en holdbar og tidløs kick off. Topan ble opprinnelig utviklet for hoteller og restauranter.

I Astoria i Trondheim, Norge, i 1960 Panton brukte sin tekstildesign Geometry I-IV for gulv, vegger og tak for å gi rommet et ensartet bilde. Topan anheng hang over alt, for å gjøre store rom for mindre, mer intim plass.

Om Lampemesteren.no

Velkommen til Lampemesteren

Hos Lampemesteren har vi samlet de mest eksklusive lampene fra designere og produsenter i topklassen.

Kvalitet og design
Vi setter design og kvalitet i høysetet og vårt spennende sortiment er nøye utvalgt.  Det betyr at hos oss kan du finne en lampe for ethvert behov - klassisk, moderne, eller eksperimentelt. Vi har lamper som er tidløse, som kan provosere, inspirere eller berøre - lamper som kanskjve vil følge deg hele livet.
Les mer

Kundeservice

Åpningstider for support
Mandag-fredag : 8.30 - 16.00
Lørdag-søndag : Lukket

Kundeservice : +47 2198 4305

E-post: info@lampemesteren.no

Lampemesteren.no er e-mærket
Les mer

Birkmosevej 18  |  6950 Ringkøbing  |  Tlf. +47 2198 4305  |  info@lampemesteren.no
0 varer i kurven