Tonone Lamper

I 2013 ble Tonone grunnlagt av Anton de Groof og har fortsatt basen sin s-Hertogenbosch i Nederland. Grunnlaget for deres design er fascinasjonen for tradisjonelle håndverksredskaper og mekanikk. I samarbeid med lokale håndverkere produserer Tonone industrielle og elegante lamper. Det blir holdt et godt øye med alle prosessene i forbindelse med produksjonen for å sikre at hvert produkt alltid er av høyeste kvalitet.

De går etter å vise at tradisjonell mekanikk og håndverksredskaper kan være en vakker, så vel som en funksjonell løsning. Deres første lampeserie, Bolt, er skapt med fokus på monteringskonstruksjonen som kan stilles inn med den tilhørende og ikoniske ’Tonone Umbraco-nøkkelen’. Det interessante mekaniske utseende er tilgjengelig som både bordlampe, vegglampe, gulvlampe og taklampe.

Rått og industrielt design i den skandinaviske innredningen

Tonone-lampen integreres lett i den skandinaviske innredningen som ofte er veldig lys. Lyset i hjemmene får rommene til å se større ut, og det er dermed plass til å innrede med mer rått og tungt interiør. Bring de rå elementer inn i form av industrielle lamper som gir en god kontrast til de mer feminine tingene, slik som blomster, bilder og andre småting.

Utover et spennende design får du en praktisk belysning som er enkel og stemningsgivende. Med industrielle design innenfor både bordlamper, gulvlamper, vegglamper og taklamper, har du mulighet til å gjennomføre stilen din i hele innredningen med Lamper fra Tonone.
Del bildene dine med @lampemesteren
Tagg #yesLampemesteren, så blir bildene dine kanskje vist her. Inspirer og la deg inspirere fra en unik bolig til en annen.