Tonone Vegglamper

Tonones fascinasjon for tradisjonell mekanikk, fungerer som inspirasjonen i deres design. Det ses tydelig i deres Bolt-lampeserie som er designet med utgangspunkt i en enkel monteringsmekanisme. Lampen kan derfor lett stilles inn ved hjelp av den medfølgende ’Tonone Umbraco-nøkkelen’, slik at den skinner i den retningen man ønsker. Funksjonen blir dermed en del av designet som får et industrielt og rått utseende – perfekt som kontrast til det lyse og feminine i den skandinaviske innredningen.

I den moderne innredningen er det økt fokus på belysning. De funksjonelle lampene er derfor blitt særdeles populære i hjemmet, der de oppfyller ethvert belysningsbehov. De blir ofte brukt som lese- eller nattbordslampe, og er samtidig blitt en hit på kjøkkenet, der den lyser opp over det fortrukne arbeidsområdet. Med Bolt-vegglampen kan man få den optimale belysningen i et maskulint og samtidig vakkert design, uansett hvor i hjemmet du ønsker det.
Ingen varer
Der er ikke funnet noen varer ut fra de valgte kriterier
Del bildene dine med @lampemesteren
Tagg #yesLampemesteren, så blir bildene dine kanskje vist her. Inspirer og la deg inspirere fra en unik bolig til en annen.