Strømskinne

Her finner du strømskinner for takmontering. Plasser skinnen akkurat der du trenger belysning som kan flyttes raskt og enkelt etter behov. Plasser pendelen over spisebordet i en skinne slik at du enkelt kan justere lampens posisjon når bordet skal forlenges. En strømskinne med spotlights er en fantastisk løsning hvis du ønsker å lyse opp bilder eller kunst – for eksempel Antidark Designline Tube Kit, som inkluderer henholdsvis tre eller fire spotlights. Hele Antidark Designline-serien kan både brukes til pendler og spotter, og finnes i både svart og hvit.

Lysskinne


Leter du etter en fleksibel løsning til pendlene og spotlightene dine, er lysskinner det riktige valget. Hos Lampemesteren har vi et bredt utvalg av lysskinner og reservedeler som passer dine behov – du kan finne en LED lysskinne, taklysskinne, lysskinner i forskjellige farger og lengder fra merker som ANTIDARK, Halotech og Bankamp. Lysskinner er et enormt praktisk og fleksibelt redskap å bruke til din belysning og spesielt over spisebordet, i gangen eller over garderoben. Her kan du selv bestemme hvor dine lamper skal plasseres, og fritt fordele dem på skinnen, og dermed også hvor lyset skal rettes etter dine behov, som du selvfølgelig kan endre på fortløpende. Med en lysskinne har du også mulighet for å sette ditt eget preg på lampen, og sette sammen spottene eller pendlene som passer inn i din innredning og dine belysningsbehov. Det kan også bidra til å gi boligen din mer kant og en stemning som gjør at hjemmet ditt føles helt annerledes.    

Velg lysskinne


Er du i tvil om hvilken lengde og fasett din lysskinne skal ha, kan du først og fremst tenke over hvor du skal plassere lampene. Hvis det er i din bedrift, kan en 3-fasettskinne gi deg flere fordeler, da du kan bruke flere watt og tenninger, mens en 1-fasettskinne er mer egnet for ditt private hjem, da den vanligvis er litt mindre, vanligvis har et penere og enklere design og har kun en enkelt strømførende ledning. Med en 1-fasettskinne har du kun mulighet for å justere lampene samtidig, mens du kan slå på, av og dimme de respektive lampene hver for seg med en 3-fasettskinne. Uansett hvilken lysskinne du velger, er du garantert en allsidig belysningsform.

Deretter kan du begynne å tenke på hvor du mangler belysning i hjemmet eller bedriften. For er det for eksempel over spisebordet, spiller naturligvis lengden på lysskinnen en vesentlig rolle – har du for eksempel 3-4 lamper må du vurdere hvor tett de skal sitte inntil hverandre og hvor stor omkrets de har, og deretter beregne deg frem til hvilken lengde du trenger. De samme hensynene gjør seg også gjeldende dersom du mangler generell rombelysning, hvor det er vesentlig at de aktuelle lampene kan nå ut til alle hjørner i rommet. Så når du skal velge lysskinnen din, er det generelt viktig å ta høyde for bruken, rommet og type lamper, slik at du kan få riktig lysskinne.  

Lysskinne til pendel


Du har som sagt mange muligheter med en lysskinne, og trenger du belysning over ditt lange eller korte spisebord, kan en lysskinne med pendler være det optimale valget. Her kan du fordele lampene dine langs bordet, og justere dem etter behov slik at det strekker seg over hele spisebordet – og skulle du forlenge bordet, kan du med en enkelt omdreining av pendeladapteren løsne og flytte lampene lenger til den ene eller andre siden av lysskinnen. Avhengig av hvilken pære du velger til lampen, kan en eller flere pendler forsterke den koselige og avslappende stemningen som oppstår når man samles rundt bordet med familie og venner.

Lysskinne med spotter


Hvis du har behov for mer fokusert og direkte belysning, kan en lysskinne med spotter være akkurat løsningen du mangler. Her kan du rette de individuelle spottene i samme lysskinne i forskjellige retninger alt etter ditt behov, og du kan også enkelt endre plasseringen av de spottene til enten å sitte tettere sammen eller lenger fra hverandre.

Syns gjestene dine at det er vanskelig å se detaljene i et maleri som pryder galleriet ditt, eller om du ikke kan se hvilke klær du velger om morgenen, kan lysskinnen gi deg et bedre overblikk. Her kan du med fordel bruke spotter i lysskinnen din for å få fokusert belysning, som du enkelt kan vippe og snu i forskjellige retninger og vinkler alt etter dine skiftende behov. Ønsker du derimot en mer generell rombelysning, kan du også enkelt bruke spotter i lysskinnen din, og plassere dem i forskjellige retninger slik at lyset når ut til alle hjørner.

LED-lysskinne


Spotter i lysskinnen din kan som sagt bidra til den generelle rombelysningen av rommet, men du kan også alternativt velge en LED-lysskinne, som med sitt enkle design og oppsett kan monteres i taket eller på veggen, og spre et jevnt og konstant lys i hele rommet. Du kan blant annet montere din LED-lysskinne som kantbelysning på et trappetrinn, i gangpartiene dine eller under overskapene på kjøkkenet. En LED-lysskinne er også en energibesparende lyskilde, uten at det går på bekostning av lysstyrken.

Strømskinne til lamper


En strømskinne er en fleksibel og god løsning til pendlene og spotlightene dine, da du kan plassere dem i forskjellige formasjoner og posisjoner etter behov og humør. Her er en lysskinne over spisebordet en utrolig god løsning, da du dermed kan spre lyset litt mer, både når bordet står som vanlig og når du skal forlenge bordet ved flere gjester. Her kan du for eksempel velge en 3 meter lang lysskinne, slik at du har god plass til å spre lyskildene dine utover, så du får en god og jevn rombelysning, slik at alle kan se hverandre og maten sin – men du kan også med fordel bruke denne strømskinnen i taket ved klesskapet ditt. En lysskinne til lamper sørger for at du ikke trenger å sette deg fast på bare en plassering av pendlene og spottene dine, siden du kontinuerlig kan endre posisjon og lysretning avhengig av hva som skal belyses.



Del bildene dine med @lampemesteren
Tagg #yesLampemesteren, så blir bildene dine kanskje vist her. Inspirer og la deg inspirere fra en unik bolig til en annen.