Stefano Papi

Stefano Papi

Stefano Papi ble utdannet i industrielt design ved La Spienza Universitet i Roma. I avgangsprosjektet sitt presenterte han ”Aura – fremtiden scooter”. For dette designet, som han utviklet i samarbeid med Paretti Studio, mottok han ”The Aprilia Design Prize” i 2002.

Stefano Papis viktigste arbeidsområder ble å utvikle produkter og lage film og AV- presentasjoner, hvor han arbeidet som freelancer i samarbeide med flere designfirmaer. Han tar seg av kommunikasjonsområdet for diverse produkter og konsepter for nettsider.

I 2005 begynte Stefano Papi å samarbeide med SLAMP S.p.A. Det førte til at han begynte å arbeide mer med mekanismene i virksomhetens industrielle prosesser. Han arbeider med optimering og innovasjon av disse prosessene, samt utarbeidelsen av produkter og materialer for bruk i forbinnelse med utstillinger. Han stod for produksjonforløpet av Nigel Coates’ lamper, som ble utstillet på den 11. arkitekturbiennalen i Venezia.

I 2008 designet han pendelen ”Goccia di Luce” (lysdråper).

Mest populere
Goccia Pendel Prisme - SLAMP
Goccia Pendel Prisme - SLAMP Før Fra NOK 1 995,00
Fra NOK 1 795,50
Info/kjøp
Varenummer: Goccia Pendel Prisme - SLAMP
Før Fra NOK 1 995,00
Fra NOK 1 795,50
Spar NOK 199,50
Info / Kjøp
Om Lampemesteren.no

Velkommen til Lampemesteren

Hos Lampemesteren har vi samlet de mest eksklusive lampene fra designere og produsenter i topklassen.

Kvalitet og design
Vi setter design og kvalitet i høysetet og vårt spennende sortiment er nøye utvalgt.  Det betyr at hos oss kan du finne en lampe for ethvert behov - klassisk, moderne, eller eksperimentelt. Vi har lamper som er tidløse, som kan provosere, inspirere eller berøre - lamper som kanskjve vil følge deg hele livet.
Les mer

Kundeservice

Åpningstider for support
Mandag-fredag : 8.30 - 16.00
Lørdag-søndag : Lukket

Kundeservice : +47 2198 4305

E-post: info@lampemesteren.no

Lampemesteren.no er e-mærket
Les mer

Birkmosevej 18  |  6950 Ringkøbing  |  Tlf. +47 2198 4305  |  info@lampemesteren.no
0 varer i kurven