Stefano Papi

Stefano Papi ble utdannet i industrielt design ved La Spienza Universitet i Roma. I avgangsprosjektet sitt presenterte han ”Aura – fremtiden scooter”. For dette designet, som han utviklet i samarbeid med Paretti Studio, mottok han ”The Aprilia Design Prize” i 2002.

Stefano Papis viktigste arbeidsområder ble å utvikle produkter og lage film og AV- presentasjoner, hvor han arbeidet som freelancer i samarbeide med flere designfirmaer. Han tar seg av kommunikasjonsområdet for diverse produkter og konsepter for nettsider.

I 2005 begynte Stefano Papi å samarbeide med SLAMP S.p.A. Det førte til at han begynte å arbeide mer med mekanismene i virksomhetens industrielle prosesser. Han arbeider med optimering og innovasjon av disse prosessene, samt utarbeidelsen av produkter og materialer for bruk i forbinnelse med utstillinger. Han stod for produksjonforløpet av Nigel Coates’ lamper, som ble utstillet på den 11. arkitekturbiennalen i Venezia.

I 2008 designet han pendelen ”Goccia di Luce” (lysdråper).
Goccia Pendel Prisme - SLAMP
Veil. pris NOK 2 659,00
Velg variant for lagerstatus
Viser 1 av 1 produkter
Del bildene dine med @lampemesteren
Tagg #yesLampemesteren, så blir bildene dine kanskje vist her. Inspirer og la deg inspirere fra en unik bolig til en annen.