Shade

Shade er et dansk selskap med fokus på funksjonell og allsidig belysning. Misjonen deres er, ved hjelp av den nyeste teknologien, å endre måten vi interagerer og kontrollerer belysningen vår i hjemmet.

Brukeren skal ha full kontroll på å justere lyset etter eget ønske og behov i hverdagen. Som man kan med serien deres Serie ØS1, som består av pendler, bord-, gulv- og vegglamper, hvor lysets styrke, retning og ikke minst farge kan innstilles. Den er utarbeidet i samarbeid med den anerkjente designeren Øivind Slaatto. Lampene er lette å betjene fra en Shade Switch som følger med, og lette å innstille via en app på en smartphone.

Shade bestreber seg på å skape allsidig og fleksibel belysning som er optimal under alle forhold. De kaller det ”Better Light – Better Living”.

Mer om Shade Lampene

I Danmark har vinteren færre timer med dagslys enn i mange andre land. Kanskje er det årsaken til at vi har en lang og stolt tradisjon for å designe og optimere belysningen i hjemmene våre. Shade har tatt den tradisjonen til seg og kombinert den med den nyeste teknologien. De arbeider etter filosofien om å la seg inspirere av solens naturlige syklus, og sørger etter det opplagte i stedet for det suspekte.
Del bildene dine med @lampemesteren
Tagg #yesLampemesteren, så blir bildene dine kanskje vist her. Inspirer og la deg inspirere fra en unik bolig til en annen.