Seslef

Seslef-lysdesign er med til å endre lyset, deres kjennetegn ved deres design er det rå, men myke utseende som gir et innbydende uttrykk.  Seslefs designfilosofi bærer preg av tidløs estetikk og ro, som er forenet i deres unike og bærekraftige design. Seslef er et dansk merke som står ved de danske verdiene.
Pagode LED Pullert - Seslef
NOK 2 869,00
Velg variant for lagerstatus
Viser 1 av 1 produkter

Mer om Seslef

Blant Seslefs lampekolleksjoner, har vi den populære Pagode lampeserien. Pagode serien har et japansk inspirert design. Seslef utendørslamper skaper en unik designopplevelse, som kan lyse opp innkjørselen din, terrassen eller husets fasade. Disse utendørslampene fra Seslef designkolleksjon har et behagelig uttrykk, som kler utendørsområdene og går i ett med naturen rundt seg.

Utendørslampen gir et varmt lys fra seg, som er innbydende for forbipassende utenfor. Den enkle og simple stilen med de rene kantene, er det som skaper Pagode utendørslampen. Lampeserien Pagode er en utendørs lampeserie, som passer perfekt inn i det skandinaviske design og hjem. Pagode lampeserien fås som pullert og vegglampe.

En annen unik lampeserie fra Seslef er en moderne og lekker utendørslampe, som har navnet Fakkel. Fakkel serien har funnet sin inspirasjon i det gamle fakkeldesignet. Det er en utendørs lampe, som har et flott og rått design, og som står riktig flott. Utendørslampen kommer med en LED-modul, som sikrer et lavt strømforbruk og en lang levetid, der et både er tenkt på miljøet og den økonomiske fordelen. Fakkel utendørslampeserien kommer som vegglampe og pullert, så du kan gjøre fasaden til huset og innkjørselen flott. Denne flotte fakkellampen har både LED lys og oljebrenner, alt etter smak og behag.

Seslef har også designet en elegant utendørslampe som skaper en rolig og innbydende belysning med dens lune hvite lys. SD1 er en enkel, rund og elegant utendørs pullert, som er perfekt til villaen. SD1 utendørslampen er riktig flott og kler dens omgivelser.

Seslef har et sortiment der du enkelt kan finne en utendørslampe som vil kle din fasade på huset eller opp gjennom innkjørselen din.
Del bildene dine med @lampemesteren
Tagg #yesLampemesteren, så blir bildene dine kanskje vist her. Inspirer og la deg inspirere fra en unik bolig til en annen.