Seslef
Type
Farger
Material

Seslef


Mer om Seslef

Blant Seslefs lampekolleksjoner, har vi den populære Pagode lampeserien. Pagode serien har et japansk inspirert design. Seslef utendørslamper skaper en unik designopplevelse, som kan lyse opp innkjørselen din, terrassen eller husets fasade. Disse utendørslampene fra Seslef designkolleksjon har et behagelig uttrykk, som kler utendørsområdene og går i ett med naturen rundt seg.

Utendørslampen gir et varmt lys fra seg, som er innbydende for forbipassende utenfor. Den enkle og simple stilen med de rene kantene, er det som skaper Pagode utendørslampen. Lampeserien Pagode er en utendørs lampeserie, som passer perfekt inn i det skandinaviske design og hjem. Pagode lampeserien fås som pullert og vegglampe.

En annen unik lampeserie fra Seslef er en moderne og lekker utendørslampe, som har navnet Fakkel. Fakkel serien har funnet sin inspirasjon i det gamle fakkeldesignet. Det er en utendørs lampe, som har et flott og rått design, og som står riktig flott. Utendørslampen kommer med en LED-modul, som sikrer et lavt strømforbruk og en lang levetid, der et både er tenkt på miljøet og den økonomiske fordelen. Fakkel utendørslampeserien kommer som vegglampe og pullert, så du kan gjøre fasaden til huset og innkjørselen flott. Denne flotte fakkellampen har både LED lys og oljebrenner, alt etter smak og behag.

Seslef har også designet en elegant utendørslampe som skaper en rolig og innbydende belysning med dens lune hvite lys. SD1 er en enkel, rund og elegant utendørs pullert, som er perfekt til villaen. SD1 utendørslampen er riktig flott og kler dens omgivelser.

Seslef har et sortiment der du enkelt kan finne en utendørslampe som vil kle din fasade på huset eller opp gjennom innkjørselen din.

Om Lampemesteren.no

Velkommen til Lampemesteren

Hos Lampemesteren har vi samlet de mest eksklusive lampene fra designere og produsenter i topklassen.

Kvalitet og design
Vi setter design og kvalitet i høysetet og vårt spennende sortiment er nøye utvalgt.  Det betyr at hos oss kan du finne en lampe for ethvert behov - klassisk, moderne, eller eksperimentelt. Vi har lamper som er tidløse, som kan provosere, inspirere eller berøre - lamper som kanskjve vil følge deg hele livet.
Les mer

Kundeservice

Åpningstider for support
Mandag-fredag : 8.30 - 16.00
Lørdag-søndag : Lukket

Kundeservice : +47 2198 4305

E-post: info@lampemesteren.no

Lampemesteren.no er e-mærket
Les mer

Birkmosevej 18  |  6950 Ringkøbing  |  Tlf. +47 2198 4305  |  info@lampemesteren.no
0 varer i kurven