Secto Bordlamper

Designrbordlampene fra Secto ble rost til skyene fra alle kanter, men de ble født av et reelt behov, som oppstod for innovativ bruk av tre samt godt gedigent håndverk.

Seppo Koho lagde selv de første prototypene av bordlampene, men steget opp til reel produksjon var straks et helt andet. Først da man fant frem til møbelsnekkeren Heikki Saastamoinen fra Heinola, ble det utviklet metoder og teknikker til en serieproduksjon til hånden. Secto bordlampenes enkle, men interessante former er små rom i seg selv og gjemmer diskret på sin lyskilde som henger forsiktig inne i skyggen for ikke å blende med sitt varme og hyggelige lys.

Alle Secto bordlamper leveres selvfølgelig fraktfritt og med gratis pære.
Owalo 7020 Bordlampe Bjørk - Secto
NOK 8 090,00
Varen er på lager
Viser 2 av 2 produkter

Mer om Secto

Design bordlampene fra Secto blir rost til skyene fra alle sider, men de ble født av et reelt behov, som oppstod fra innovativ bruk av tre samt godt solid håndverk.

Seppo Koho lagde selv de første prototypene av bordlampene, men springet opp til reell produksjon var straks noe helt annet. Først da man fant frem til møbelsnekkeren Heikki Saastamoinen fra Heinola, ble det utviklet metoder og teknikker til en serieproduksjon for hånden.

Secto bordlampenes enkle, men interessante former er små rom i seg selv og gjemmer diskret på sin lyskilde der pæren henger inne i skyggen for ikke å blende, med sitt varme og koselige lys.

Alle Secto bordlamper leveres selvfølgelig fraktfritt og med gratis pære
Del bildene dine med @lampemesteren
Tagg #yesLampemesteren, så blir bildene dine kanskje vist her. Inspirer og la deg inspirere fra en unik bolig til en annen.