Om oss

Velkommen till Lampemesteren.no

Hos Lampemesteren.no har vi samlet de mest eksklusive lamper fra designere og producenter i topklassen.

Folkene bak skjermen

Hos oss, har vi et godt team av medarbeidere som er alltid klar til å hjelpe deg.


Kvalitet og design

Vi setter design og kvalitet i høysetet og vårt spennende sortiment er nøye utvalgt.  Det betyr at hos oss kan du finne en lampe for ethvert behov - klassisk, moderne, eller eksperimentelt. Vi har lamper som er tidløse, som kan provosere, inspirere eller berøre - lamper som kanskje vil følge deg hele livet?

En opplevelse

Vi mener det skal være en opplevelse å kjøpe designerlamper - du skal kunne lese om både lampenes og designernes historie. Vi ønsker å gi deg rik kunnskap om lampen og dens historie, så du ikke kun kjøper en belysningskilde, men et unikt produkt med sjel og historie. Du vil også finne detaljerte beskrivelser og teknisk informasjon om alle våre lamper. Dessuten har vi lagt stor vekt på å informere om de forskjellige designerne og produsentene.

Mulighet for å handle på alle tider av døgnet - billig.

Da vi også har en stor fysisk forretning i Ringkøbing i Danmark kan du være sikker på at det er en fagmann bak salget. I vår nettbutikk vil du kunne finne dine nye lamper til gode priser. Du kan enkelt bestille alle dine lamper til enhver tid fra din sofa og få dem levert til døren. Ved kjøp av alle lamper samt, skjermer og ledninger for over NOK 999,00. blir varene levert FRAKTFRITT.

Nyheter

Vi følger de nyeste trender og oppdaterer vår hjemmeside jevnlig, så du til enhver tid kan følge med på det nyeste nye innenfor designbelysning.

Levering

Du bestemmer selv hvor varen skal leveres. Vi tilbyr gratis frakt ved kjøp for over kr 999,-.

E-merket

Lampemesteren.no er en e-merket nettbutikk. Når du handler på e-merkede nettbutikker har du alltid adgang til e-handelsfondens forbrukertelefon.

Trustpilot

Se alle  våre kunders positive opplevelser og anmeldelser på Trustpilot.

Andre nettbutikker

Lampemesteren.no ønsker å fortsette sin kontinuerlige utvikling som markedets ledende lampebutikk, derfor har vi en profesjonell bestyrelse som utover Morten Brændgaard, består av Rasmus Skov fra Skisport.dk, Peter Buur Andersen fra Briq Briqgroup.com samt bestyrelsesformann Henrik Brændgaard.

Lampemesterens verdier

• Vi er profesjonelle, kvalitetsbevisst og yter alltid god service.
• Vi er kunde - og resultatorientert.
• Vi er behjelpelig.
• Vi har yter alltid det lille ekstra for våre kunder.
• Vi er engasjerte og motiverte.

Bestilling

På Lampemesteren kan du kun bestille varer via vår nettbutikk. Hvis du har spørsmål om varer som ikke finnes på nettsiden er du hjertelig velkommen til å kontakte oss.

Alle priser er inkl. mva.

Det er ikke mulig å se tidligere ordrer ved login på nettsiden. Dersom du ønsker en kopi av din ordrebekreftelse kan du sende en mail til info@lampemesteren.no

Kontakt oss

Kontakt oss om du har spørsmål til lamper, lyskilder eller annet det måtte være. Vi er her for våre kunder både før, under og etter en handel hos oss.

På telefon: 2198 4305
På mail: info@lampemesteren.noHos Lampemesteren tenker vi på miljøet! Vi gjør det vi kan for å kunne gjenbruke papp og papir. Vi unngår helst plastikk i våre forsendelser. All papp blir revet og gjenbrukt som fyll til beskyttelse av de kasser som sendes ut. Det er miljøbevisst og forenkler også bortskaffelsen av produktinnpakkningen for kunden.

Åpningstider for besvarelse av kundehenvendelser

Kundeservice : +47 21 984 305
E-mail: info@lampemesteren.no


Mandag-fredag : 8.30 - 16.00
Lørdag-søndag : Lukket

Hvem er vi?

Lampemesteren.no
Lampemesteren A/S - morselskap
Birkmosevej 18
6950 Ringkøbing
Danmark

CVR-nr. : 24210081
MVA NR: 914125332

Bankforbindelse:
DNB
Dronning Eufemias Gate 30
N-0191 Oslo
Konto-nr. : 15035684929
IBAN-nr. : NO7715035684929
Swift: DNBANOKKXXXOm Lampemesteren.no

Velkommen til Lampemesteren

Hos Lampemesteren har vi samlet de mest eksklusive lampene fra designere og produsenter i topklassen.

Kvalitet og design
Vi setter design og kvalitet i høysetet og vårt spennende sortiment er nøye utvalgt.  Det betyr at hos oss kan du finne en lampe for ethvert behov - klassisk, moderne, eller eksperimentelt. Vi har lamper som er tidløse, som kan provosere, inspirere eller berøre - lamper som kanskjve vil følge deg hele livet.
Les mer

Kundeservice

Åpningstider for support
Mandag-fredag : 8.30 - 16.00
Lørdag-søndag : Lukket

Kundeservice : +47 2198 4305

E-post: info@lampemesteren.no

Lampemesteren.no er e-mærket
Les mer

Birkmosevej 18  |  6950 Ringkøbing  |  Tlf. +47 2198 4305  |  info@lampemesteren.no
0 varer i kurven