Oligo

For mer enn 25 år stod for innovative kraner OLIGO LICHTTECHNIK GmbH og belysning for boliger, samt design-orienterte prosjekter over hele verden. Enterprise filosofi "føle lys" (eller på utenlandske-"føle lys") gjenspeiles i alle sine produkter og sin unike design.

Det er en perfekt symbiose av den funksjonelt praktiske, tidløshet og stor forsiktighet for detaljer. Denne filosofien har blitt fulgt ivrig siden starten i 1987, mens selskapet har utviklet seg til store belysningsprodusent, med mer enn 200 ansatte og en global markedsføring og salg.
Ingen varer
Der er ikke funnet noen varer ut fra de valgte kriterier

Les mer om Oligo

Det er en komplett symbiose av det funksjonelle praktiske, tidløsheten samt en stor omsorg for detaljer. Denne filosofien har vært fulgt iherdig siden grunnleggelsen i 1987, hele tiden har virksomheten utviklet seg til en stor belysningsprodusent med mer enn 200 medarbeidere samt en verdensomspennende markedsføring med tilhørende salg.

Et av de mest fremtredende trekkene ved deres produkter, er at kvaliteten, utviklingen og produksjonen alt er "Made in Germany", noe som reflekteres i det sofistikerte designet og den høye kvaliteten. Sammensmeltningen av disse egenskapene er ryggraden og karakteristikken i disse produktene og er det som gjør dem unike. Det høstes regelmessig internasjonale priser for design og innovasjon.

Utviklingen og tilpasningen av nye teknologier sikrer at alle OLIGO produkter er ”state-of-the-art” teknologi som vil bringe glede mange år frem i tiden.

For å sikre rykte og omdømme for OLIGO og de dyktige medarbeiderne, er det en selvfølge at alle lamper utsettes for en streng kvalitetskontroll og at alle er utstyrt med de korrekte testsertfikatene. De produserer særpregede armaturer til stuen, og har vunnet opp til flere priser på deres skreddersydde belysningskonsepter. Oligo er et merke som utmerker seg i deres håndverk, samt deres pålitelige kvalitet. De designer, skaper og produserer deres produkter i Tyskland med meget strenge kvalitetsstandarder.

Oligos produktsortiment bærer preg av deres teknologiske kunnskap, samt deres kreativitet. I deres produktsortiment har de blant annet deres pendellampe, Kelveen. Kelveen lampen kan rotere lyset sitt, så du selv kan bestemme hvor lyset skal være. Dens firkantede look med de bløte og runde kantene, skaper en teknologisk og profesjonell belysning med LED spotlyset. Kelveen fås kun i fargen hvit.

Den unike og populære Mademoiselle Filou, fungerer både som taklampe og vegglampe. Lampen kommer i et ekstravagant design, som er designet etter en spyflue. Mademoiselle Filou er en lampe som er unik og morsom å kikke på, som helt sikkert vil falle i øynene på en når man trer inn i hjemmet. Hvis du ser etter teknologisk dyktighet og kvalitet i din belysning, så er Oligo helt klart et merke som skal sjekkes ut.