Nyheter fra Stockholm Furniture & Light Fair 2018

Hvert år i februar måned strømmer hele Europa mot Sverige for å besøke ”Furniture & Light”-messen i Stockholm. På messen presenterer over 700 merker nyhetene deres, noen av de store kanonene innenfor arkitektur og bolig holder foredrag, og de nye ”upcoming” designtalentene rundt omkring har mulighet til å vise seg selv og produktene sine frem.

Flere messehaller er fylt med vakre lamper fra alle de store merkene, og Lampemesteren var selvfølgelig på pletten i Stockholm for å se og kjøpe inn de duggfriske nyhetene til dere, så dere kan være med på nyeste trendene og tendensene.
Vi har kjøpt inn et stort utvalg av vakre nyheter fra blant annet Menu, Normann Copenhagen, New Works, &tradition og DCW.
Se alle de fine nyhetene under og la deg inspirere og bli en av de første til å få disse nye fine lampene hjem til deg.

Du finner alle våre andre nyheter her.
Mantis Mini fra Schottlander

Mantis Mini fra Schottlander

Mantis BS2 Mini Vegglampe – Vakker, elegant og noe helt spesielt! Mantis-lampene fra Schottlander gjør visuelt opp tyngdekraften som vi kjenner den, og med serien av industrielle lamper har designer og skulptør Bernard Schottlander klart å skape noe tidløst og helt fantastisk. Mantis Mini er som sin storebror, den klassiske Mantis-lampen, noe helt unikt og med sin lille størrelse kan den passe inn alle steder. Mantis er en hel skulptur i seg selv, og vi få mye oppmerksomhet uansett hvor du plasserer den i hjemmet.

Finn Mantis Mini her.
Nyheter fra &tradition

Nyheter fra &tradition

Designfirmaet Space Copenhagen har designet den vakre serien – Copenhagen – for &tradition. De vakre pendlene i serien er veldig populære, og nå utvider &tradition-serien med en vegglampe, en gulvlampe og 2 bordlamper, alle kalt SC og alle i samme vakre design. Nyhetene passer perfekt inn i det moderne og minimalistiske hjemmet med sine klare referanser til det industrielle og rå utseendet. Lampene gir et vakkert og rolig lys, og vil se fantastisk ut på skrivebordet, i hjørnet av stuen eller ved sengen.  

Finn SC-lampene fra &tradition her.
&tradition har også lansert den Journey-lampen som er en vakker og veldig anvendelig bordlampe, som også kan fungere som vegglampe og som vil se vakker ut i alle hjem. Kommer i 3 forskjellige farger, så det er stor sjanse for å finne en som passer hjemme hos deg.

Finn Journey her.
Nyheter fra Menu

Nyheter fra Menu

Menu står for noen av sesongens fineste nyheter. Tribeca-serien designet av danske Søren Rose er utvidet med taklampen – Hudson – som er fantastisk vakker, og passer perfekt inn i det moderne og rustikke hjem. Heng 2 over kjøkken-øya i stedet for en pendel, eller kanskje en enkelt i hjørnet av stuen! Det vil se så fint ut, og være en ”showstopper” for både deg og gjestene dine.

Finn Hudson her.
Menu har også lansert noen nyheter i den kjente JWDA-serien, så lampen er nå også tilgjengelig med hvit marmorfot og med svart metallicfot. Superelegant bordlampe som passer inn alle steder.

Finn JWDA her.
Nyheter fra Normann Copenhagen

Nyheter fra Normann Copenhagen

Den lekre Amp-serien fra Normann Copenhagen er veldig populær og henger i mange hjem rundt omkring i hele verden. Nå blir serien utvidet med flotte nyheter, der fatning eller fot er i messing og med enten hvitt eller røykfarget glass! Superflott og elegant, og vil passe fantastisk inn alle steder.

Finn nyhetene fra Amp her.
Nyheter fra New Works

Nyheter fra New Works

Danske New Works har også lansert noen vakre nyheter, blant annet den kjente Kizu-lampen i svart marmor og i en small utgave på 35 cm, i både hvitt og svart marmor. Kizu er blitt veldig populær på grunn av at formen er annerledes og estetikken er nesten uvirkelig. Sett Kizu på reolen eller kanskje i vinduskarmen. Uansett hvor den plasseres vil den se fantastisk ut! Du skal bare bestemme deg for om vil ha hvit eller svart...

Finn Kizu her.
Som du kan se blir våren 2019 veldig lekker på lampefronten, og med mange vakre nyheter kan hjemmet ditt også bli lyst opp på vakreste vis denne sesongen.

Du finner alle nyhetene våre her.