Yuh lamper fra Louis Poulsen-nyheter fra GamFratesi

4. august 2017
Yuh lamper fra Louis Poulsen-nyheter fra GamFratesi
GamFratesi har designet veldig vakker Yuh lampen for Louis Poulsen. Det er tilgjengelig både som bordlampe, gulvlampe, vegglampe og i både svart og hvit.


Du kan finne Yuh lamper fra Louis Poulsen her.

Yuh er fonetisk form av "du", bokstavene representerer lyden du gjør med stemmen si "du". En av de grunnleggende funksjonene i design er det personlige aspektet. En lampe opprettet lys bare rundt deg. Lyset er fleksibel og tar liten plass. Lampeskjerm kan roteres, heves og senkes for å belyse og skaper atmosfære i området. En minimal figur skapt av en sirkel og en linje.

Yuh har en retningsbestemt, nedover og gjenskinn lys. Rastervinkelen kan justeres for å optimalisere lys distribusjon. Den trange åpningen på toppen av skjermen gir en koselig belysning opp stangen. Lampen tennes, slår og demper på toppen av tilbake. Den innebygde LED-teknologien gir god kunst og kan være dempet kontinuerlig fra 100% til 15%. Det er timer-funksjonen for automatisk utkobling, som kan være satt til 4 timer eller 8 timer. Innstillingen for angitte lysnivået er mulig når lampen slås på. Væglampen kan monteres rett på veggen, som drivere er innebygd i bakre beholderen.