PH 3½-3 Ravfarget Limited Edition

1. oktober 2017
PH 3½-3 Ravfarget Limited Edition
Nå lanseres den meget vakre PH 3½-3 Limited Edition pendelen i ravfarget glass og messingramme.

Pendelen er meget tro mot det opprinnelige designet fra 20-tallet der Poul Henningsen designet det legendariske tre-skjermprinsippet.
Dette skjedde tilbake i 1926, og den ble allerede på slutten av 1920-tallet introdusert med farget glass. Designet på messingopphenget ble opprinnelig introdusert i 1928.

Det italienske, munnblåste trelagsglasset i den klassiske ravnyansen understreker pendelens eksepsjonelle varme og menneskelige uttrykk. Da glasset til hver pendel er produsert individuelt, varierer alle lampene en smule fra hverandre. Hver lampe er unik og like så mye et kunstverk som funksjonell belysning.

Den varme ravfargen og glansen på utsiden av skjermen kombinert med den sandblåste matte undersiden, gir et bløtt lys med en ideell diffusjon. Når pendelen er av, fortsetter den med å spille en dynamisk rolle i omgivelsene, da dens blanke overflate reflekterer omgivelsene. Opphenget i børstet messing er ubehandlet, så det vil dannes en unik patina med tiden, medmindre den poleres.

Den eksklusive varianten er kun tilgjengelig fra den 14. oktober til og med den 31. desember 2017 og du kan kjøpe den her.