Louis Poulsen relanserer ikoniske lamper i nye farger og materialer

24. september 2018
Louis Poulsen relanserer ikoniske lamper i nye farger og materialer

I 1958 omdefinerte den danske lysmesteren Poul Henningsen moderne belysning med designet sitt av PH 5, Konglen og Snowball. De ikoniske pendlene representerer ikke bare kulminasjonen på Poul Henningsens tretti år med arbeid med å lage det gode lys, men satte også nye standarder for lampedesign. Med det revolusjonerende flerskjerms systemet kombinerte pendlerne intelligent funksjon med et unikt og ultimativt formuttrykk. I dag er lampene fortsatt kjent og elsket i hele verden!

I år er det seksti år siden Poul Henningsen lagde de ikoniske pendlene og det skal naturligvis feires! I den anledningen lanserer Louis Poulsen høsten 2018 PH 5 og Konglen i helt nye og aktualiserende versjoner. PH 5 er blitt oppdatert med en skjerm i kobber, mens konglen kommer nå i en messing utgave med inngravering. Opplev de klassiske pendlene i nye materialer her.

Også den svevende, lette og ultramoderne pendelen Enigma har fått en ny farge. Inntil nå har lampen vært lansert i hvit, men fra den 1. september 2018 kan du også få den i svart. Kjøp den fantastiske pendelen her.

Les enda mer om de ikoniske lamper fra Louis Poulsen her – og opplev de spennende fargene og materialene!