Nigel Coates
Farger
Merke

Nigel Coates

Nigel Coates

Nigel Coates utfordrer konstant arkitekturens og gjenstandens betydning. Hans misjon er å tilføre like deler kunst og intelligens til arkitektur og design. Og uansett hvilket rom eller hvilken gjenstand det dreier seg om, så er det sikkert at Coates fyller det med pasjon og ironi. Rett etter å ha fullført sin utdannelse ved Architectural Association, ble Coates en unik skaper av design, og hans oppfinnsomme formspråk har blitt omsatt til mange bygninger, interiører og utstillinger over hele verden, spesielt i Japan og England.

Hans eksperimenterende verker har blitt vist i både kunst- og designsammenheng, blant annet på utstillinger som AlkAlbion vist på Architectural Association i 1984, Ecstacity vist samme sted i 1992, Mixtacity vist på Tate Modern i 2007, og Hypnerotosphere ved den 11. arkitekturbiennale i Venezia i 2008.

Coates er veldig etterspurt som lys- og møbeldesigner, og han samarbeider med mange italienske virksomheter. Siden 2007 har han vært art director hos det italienske designfirmaet SLAMP.

Mest populere
Om Lampemesteren.no

Velkommen til Lampemesteren

Hos Lampemesteren har vi samlet de mest eksklusive lampene fra designere og produsenter i topklassen.

Kvalitet og design
Vi setter design og kvalitet i høysetet og vårt spennende sortiment er nøye utvalgt.  Det betyr at hos oss kan du finne en lampe for ethvert behov - klassisk, moderne, eller eksperimentelt. Vi har lamper som er tidløse, som kan provosere, inspirere eller berøre - lamper som kanskjve vil følge deg hele livet.
Les mer

Kundeservice

Åpningstider for support
Mandag-fredag : 8.30 - 16.00
Lørdag-søndag : Lukket

Kundeservice : +47 2198 4305

E-post: info@lampemesteren.no

Lampemesteren.no er e-mærket
Les mer

Birkmosevej 18  |  6950 Ringkøbing  |  Tlf. +47 2198 4305  |  info@lampemesteren.no
0 varer i kurven