Nigel Coates

Nigel Coates utfordrer konstant arkitekturens og gjenstandens betydning. Hans misjon er å tilføre like deler kunst og intelligens til arkitektur og design. Og uansett hvilket rom eller hvilken gjenstand det dreier seg om, så er det sikkert at Coates fyller det med pasjon og ironi. Rett etter å ha fullført sin utdannelse ved Architectural Association, ble Coates en unik skaper av design, og hans oppfinnsomme formspråk har blitt omsatt til mange bygninger, interiører og utstillinger over hele verden, spesielt i Japan og England.

Hans eksperimenterende verker har blitt vist i både kunst- og designsammenheng, blant annet på utstillinger som AlkAlbion vist på Architectural Association i 1984, Ecstacity vist samme sted i 1992, Mixtacity vist på Tate Modern i 2007, og Hypnerotosphere ved den 11. arkitekturbiennale i Venezia i 2008.

Coates er veldig etterspurt som lys- og møbeldesigner, og han samarbeider med mange italienske virksomheter. Siden 2008 har han vært art director hos det italienske designfirmaet SLAMP.
Fiorella Pendel Mini Hvit - SLAMP
Veil. pris NOK 4 059,00
Forventet på lager om: 3-5 dager
Viser 1 av 1 produkter
Del bildene dine med @lampemesteren
Tagg #yesLampemesteren, så blir bildene dine kanskje vist her. Inspirer og la deg inspirere fra en unik bolig til en annen.