Munk Collective

Munk Collective er et moderne kollektiv for designere.
De første spe skrittene til det Munk Collective vi kjenner i dag ble gått i 2012, da Hans Peter Munk åpnet en liten innrednings- og møbelbutikk i hjertet av København.
En spesialbutikk som raskt fikk suksess – men for en drømmer var ikke dette nok.

Hans Peter Munk drømte om å skape et fellesskap for designere fra hele verden. Og med sitt kjennskap fra bransjen gikk det ikke lang tid før det ble produsert og solgt produkter i den lille butikken, men dette var bare begynnelsen.
Viser 2 av 2 produkter
I dag er Munk Collective et moderne kollektiv for designere og arkitekter fra hele verden.
Hans Peter Munk er hjertet bak, og det er han som bestemmer når det skal velges designere og design. Som beslutningstaker styrer han retningen og den overordnede estetikken for merket Munk Collective.

Hos Munk Collective er alle velkomne til å pitche sin ide. Hvis det lykkes, vil produktet snart være tilgjengelig hos forhandlere.
I et moderne kollektiv kan det ikke være langt fra ide til handling.

Det primære fokuset er på kollektivet, og den positivitet som kommet fra å arbeide med mennesker fra hele verden som er lidenskapelige – og som til sist er kollegaer som både gir og tar i fellesskap. Det er et teamwork, med et felles mål om å skubbe til og endre de aktuelle trendene.

Munk Collective har kanskje nok base i Danmarks hovedstad, men de ser ikke seg selv som et skandinavisk merke. Her er det nemlig likegyldig om du kommer fra Seoul eller Stockholm, Cape Town eller København – bare ideen din er god og passer til den overordnede estetikken.

Hos Munk Collective elsker de når det kommer nye designere forbi som forteller om deres ideer og drømmer.
Del bildene dine med @lampemesteren
Tagg #yesLampemesteren, så blir bildene dine kanskje vist her. Inspirer og la deg inspirere fra en unik bolig til en annen.