Morten Voss
Type
Farger
Material
Merke

Morten Voss

Født: 1963
Kjente verker: Atomheart serien fra Light Years.
Utdannelse: Ingen. Er autodidakt designer.                  

Historie
Morten Voss er født i 1963 og er opvokset på den jyske vestkysten. En av hans mest kjente verk er
Atomheart serien fra Light Years.

Han er en autodidakt designer og er en av de beste representanter for den "nye generasjonen" av danske designere. Han har arbeidet med møbeldesign i mer enn 15 år og han arbeider hovedsakelig med materialene betong, jern og tre. Han går med disse materialene i dybden for å oppnå den optimale formgivningen og det optimale spillet mellom form og materiale.

Som barn drømte han om å designe jetfly. Han har til nå holdt seg til det som er på jorden, men hans design er ofte preget og definert av inspirasjon fra luftfart og aerodynamikk. Hans mål er å skape design som er både funksjonelt og estetisk. Dette oppnår han ved å kombinere kjente former og materialer på nye måter slik at de sammen blir et produkt som er både funksjonelt og gir en estetisk merverdi.

Morten Voss har sin egen tegnestue, Voss & Co. Det er et lite firma som har som visjon å skape moderne og ekslusive møbler. Dette har han klart å leve opp til med sin helt personlige stil.

Morten Voss nyter den utfordringen som ligger i å bruke og kombinere ukonvensjonelle former og materialer, noe som resulterer i en helhet som ofte er dannet av forskjellige stilkombinasjoner. I starten av 90-årene startet han å eksperimentere med betong. I 1994 var hans første "FlightDeck-bord" ferdig.

Han har i dag designet en lang rekke av unike produkter som er preget av orden og enkelhet.

Møblene har en essens av enkelhet fusjonert med ironi og humor. Videre søker han å uttrykke sin inspirasjon og interesse for filosofi, litteratur og klassisk arkitektur. Dette kommer til uttrykk i de rene linjene i mange av hans produkter.

Varenummer: 5702371859120
Før NOK 6 745,00
NOK 5 733,00
Spar NOK 1 012,00
Info / Kjøp
Varenummer: 5702371852121
Før NOK 4 945,00
NOK 4 203,00
Spar NOK 742,00
Info / Kjøp
Om Lampemesteren.no

Velkommen til Lampemesteren

Hos Lampemesteren har vi samlet de mest eksklusive lampene fra designere og produsenter i topklassen.

Kvalitet og design
Vi setter design og kvalitet i høysetet og vårt spennende sortiment er nøye utvalgt.  Det betyr at hos oss kan du finne en lampe for ethvert behov - klassisk, moderne, eller eksperimentelt. Vi har lamper som er tidløse, som kan provosere, inspirere eller berøre - lamper som kanskjve vil følge deg hele livet.
Les mer

Kundeservice

Åpningstider for support
Mandag-fredag : 8.30 - 16.00
Lørdag-søndag : Lukket

Kundeservice : +47 2198 4305

E-post: info@lampemesteren.no

Lampemesteren.no er e-mærket
Les mer

Birkmosevej 18  |  6950 Ringkøbing  |  Tlf. +47 2198 4305  |  info@lampemesteren.no
0 varer i kurven