Født: 29. mars 1932 i København
Kjente verk: Konkylie (1964), Facet (1966), Turbo (1967) og Multi-Lite for Gubi (1974)
Utdannelse: Arkitekt og industridesigner (Kunstakademiets Arkitektskole i 1949-1954)

Den danske designeren og arkitekten, Louis Weisdorf, oppdaget tidlig at han hadde en sterk formfølelse. Kombinert med sin kreative og tekniske forståelse for design, har han skapt flere kunstneriske lampedesign. De spesielle kjennetegnene ved designlampene hans er at hver enkelt lampe er bygget opp av identiske elementer som til sammen gir en kunstnerisk pendel som skjermer øyet for den direkte belysningen.

Dette ses tydelig i for eksempel Konkylie fra 1967, Facet fra 1966 og Turbo fra 1967. Andre design av han, blant annet Ekko og Facet, samt Delfinen og Tulipanen, er tidligere blitt produsert hos danske belysningsfirmaer; Lyfa og Le Klint.

Et av hans mest populære design; Multi-Lite-pendelen, tegnet han i 1972. Siden høsten 2016 har den danske belysningsprodusenten Gubi produsert lamper i tett samarbeid med Louis Weisdorf.

I sin tidligere karriere jobbet han sammen med anerkjente danske arkitekter som Poul Henningsen og Verner Panton. Han var i tillegg ansatt i Tivolis tegnestue i mer enn ti år under ledelse av Poul Henningsens sønn, Søren Henningsen. Her har han spesielt satt sitt preg på Restaurant Perlen, samt friluftsscenen Plenen.

Louis Weisdorf ble selvstendig arkitekt i 1967 med egen tegnestue på Gammel Strand i København, hvor han delte lokaler med Verner Pantons yngste bror; Ole Panton. Her har han blant annet tegnet det tidligere billettkontoret for Hage- og kanalrundfarten. Hans arkitekt-tegnestue ligger i dag i Fuglebjerg ved Vinstrup.