Siden det danske HAY ble grunnlagt i 2002, har de skapt moderne design med fokus på moderne livsstil og sofistikert industriell produksjon. Likt som vakkert design, kan belysning påvirke velvære og humør i en positiv retning. Du får begge deler med en lampe fra HAY, i form av gjennomført design i høy kvalitet der det er lagt vekt på den gode belysningen. I sortimentet vårt har vi de mest kjente lampene fra HAY, så uansett om du er på jakt etter en ny pendel over spisebordet eller en ny nattlampe ved sengen, så har vi noe som passer inn i stort sett alle rom og alle stilarter.  

Selskapet innledet i 2015 et samarbeid som det kun kunne komme noe lekkert ut av; Den britiske Sebastian Wrong har likt som HAY gjort seg positivt bemerket innenfor internasjonale design. Han var medgründer og tidligere designdirektør for det britiske toppmerket Established & Sons, som produserer design fra navnene som Ingo Maurer, Ross Lovegrove og brødrene Ronan og Erwan Bouroullec. I forbindelse med samarbeidet ble den suksessfulle kolleksjonen Wrong for HAY skapt – en kolleksjon som både rommer møbler, tilbehør og belysning. Spesielt belysningsdelen var veldig ettertraktet, så det ble besluttet å inngå et enda tettere samarbeid for å skape belysningsmerket Wrong.london.

Med lamper fra Wrong.london får du tidløst, kreativt og holdbart design hvor det er brukt nyeste teknologi i forbindelse med produksjonen for å skåne miljøet. Man skal spesielt legge merke til den luksuriøse og hyggelige Turn On Bordlampe samt 30 Degrees Pendel, som skaper en fantastisk atmosfære i rommet.