Det tidløse og britiske merket er mest kjent for deres arkitektlampe Original 1227 - en flott arkitektlampe som er utført i et minimalistisk design. I dag er serien med Anglepoise 1227 utvidet med både pendel, bord-, gulv- og vegglampen. Med det industrielle og enkle uttrykket, passer hele serien lett inn i den moderne innredningen.

Det er flere videreutviklinger av den ikoniske lampen. Blant annet lanserte Anglepoise i 2014 ,Anglepoise Type 75, fra 1968 – i fire nye iøynefallende fargekombinasjoner. De nye versjonene ble designet i samarbeid med den britiske motedesigneren, Paul Smith, som er kjent for å designe herreklær med en fremtredende stil. Hans mestring av farger sees tydelig i den fantastiske tolkningen av Type 75.

I mer enn 80 år har Anglepoise laget lamper som betraktes som britiske designklassikere. Med den karakteristiske banebrytende balansemekanikken er lampene det ypperste innenfor fleksibel og funksjonell belysning. De passer perfekt i forbindelse med skrivebordet, som sengelampe eller praktisk belysning over hvilket som helst arbeidsområde.