Navnet ”Astep” indikerer den nødvendige bevegelsen for en reise som aldri slutter. En reise der utvikling er nøkkelordet.  

Astep er et selskap som ser på fremtiden, men som også fortsetter på stien de to store entreprenørene har skapt: Alessandros far, Riccardo Sarfatto, og besfaren hans, Gino Sarfatti.

Med Astep ønsker designer, Alesandro Sarfatti, å skape produkter til hjemmet der den digitale teknologien får en mer meningsfull plass i hjemmene våre.

I det flotte sortimentet finnes re-design av ikoniske emner som er designet av Gino Sarfatti og Vittoriano Viganó. To designere som begge var optimistiske og fremover tenkende i deres tilgang til design.

Model 2065 er en av disse re-designene som er designet av Gino Sarfatti tilbake i 1950, og som i 2016 ble redesignet av Alesandro Sarfatti, her ble det tilført en ny variant av klassikeren som gjør den mer markant.
Les mer om Model 2065 fra Astep her

Astep representerer vår beundring av tidløse oppfinnelser; objekter som uansett når de er designet eller laget opprettholder deres kant, deres evne til å påvirke våre liv og fremmer måten vi lever på.