I 1999 startet Jan Andersen og Poul Madsen Normann København med ambisjoner om at de ville gjøre en forskjell i design bransjen. Det kom rett på tiden i 2002 da de lanserte sin første produkt, lampen Norm 69. I perioden fra 2002 til 2007 ble kom 38 produkter og samarbeid utvidet med kjente design navn, samt nye talenter. De besluttet utvide omfanget av møbler i 2009, og selv i dag de fortsette å utvikle og innføre nye, spennende og moderne produkter.

Normann København ligger, som navnet sier i København. De har plassert i en gammel kino i Østerbro distriktet, hvor de har et showroom på hele 1700 m 2. Her kunder nyte en opplevelse og masse inspirasjon for interiørdesign i en moderne hjem. Dette ble opprettet fra oppgave å lage mest innovative og inspirerende butikken for sine kunder. Dette har også vært uttrykt gjennom flere priser og området nå også brukes for ulike hendelser som moteshow, stor fest og kunstutstillinger.

Hvis du er interessert i danske Normann Copenhagen design vil være interessant for deg. De utvikler og produserer alle sine produkter, så det ikke blir mye mer danske. De samarbeider med mange ulike designere, både danske og utenlandske og produserer i mange ulike materialer.

Visjonen er imidlertid alltid designet for å være nyskapende og oppfinnsomme og må spenne saken. Dette er også mulig at designerne alder varierer mellom 27 og 90 år.