Louis Poulsen har en lang og stolt historie innenfor design av belysning til både det private og bedrift.

Lampene fra Louis Poulsen har alltid vært annerkjent verden over, helt siden Poul Henningsen ble tildelt den første gullmedalje for sitt banebrydende design i 1925 på en internasjonal utstilling av dekorativ kunst i Paris.

Louis Poulsen produserer et bredt spekter av gulvlamper, bordlamper, vegglamper, pendler og udendørslamper til både  bedrifter og private hjem.

PH er basisen for Louis Poulsens suksess med lamper.

Helt fra midten av 20-årene og helt frem til 60-årene  ble Louis Poulsens lamper først og fremst tegnet av ham selv.
Andre betydelige designere som har jobbet for Louis Poulsen: Arne Jacobsen, Verner Panton, Louise Campbell, Ross Lovegrove, Shoichi Uchiyama og Christian Flindt.

Det overordnede målet er å utvikle lamper med lang teknisk og designmessig levetid. Derfor er produktenes tidløshet en gjennomgående kvalitet som sikrer lampene en unik tilpassningsevne både til ny og gammel arkitektur.
Louis Poulsen har de siste årene vært vellykket i å opprettholde sin eksisterende posisjon og samtidig utvide med nye innovative design.

Senest har samarbeidet med den unge og visjonære designeren Louise Campbell resultert i stor suksess med den organiske og fargerike Collage lampen. Før den suksessen var det store den også innovative Enigma pendelen, tegnet av japanske Shoichi Uchiyama.
Lampemesteren.dk er en autoriseret forhandler av de verdenskjente lampene fra den danske belysningsprodusenten Louis Poulsen Lighting A/S.

Både i butikken i Ringkøbing og i vår netshop kan du gå finne funn i vårt store sortiment av Louis Poulsens fantastiske designerlamper.

Vi har også stor erfaring i rådgivning om belysning og kan gi en kvalifisert veiledning. Du kan enten ringe til oss på (+47) 2198 4305 eller skrive til info@lampemesteren.no