PH 5 Pendler i Pasteller - Tidløs klassiker i nye nyanser

29. august 2022
PH 5 Pendler i Pasteller - Tidløs klassiker i nye nyanser
64 år etter lanseringen gir Louis Poulsen klassisk Poul Henningsen-lampe nye farger.

Monochrome Pale Rose, Monochrome Oyster Grey, Pastels Blue, Rose og Peach og Pastels Oyster, Blue og Rose. Det er navnet på de fire nye nyansene som den klassiske PH 5-pendelen fra 1958 nå kommer i. Fargene signaliserer et friskt og tidsriktig pust som gjør det gamle til nytt, og som gjør de nye nyansene klassiske.

Formen er den samme som man kjenner fra Poul Henningsen og hans ikoniske PH 5. Det velkjente og populære designikonet, som allerede passer inn i så og si alle innredninger, passer nå enda mer perfekt inn i det moderne hjemmet. Hvis du ønsker å introdusere et mykt preg av farger eller en leken kombinasjon av pastellfarger til innredningen din, som gir et behagelig lys hver dag, har PH 5 Pastells-kolleksjon svaret.

De blide og tidssvarende pastellnyansene finnes i fire kombinasjoner; to, som monokromt har fått de vakre nyansene Pale Rose og Oyster Grey, og to, som kombinerer henholdsvis blå, rosa og fersken, og østers, blå og rose. Alle de fire PH 5–modellene er vakre alene – men uttrykket i innredningen blir fantastisk levende når to eller flere kombineres.  

Armaturet leverer fortsatt det behagelige, blendfrie lyset, som ble designet med Poul Henningsens prinsipp om et reflekterende treskjermssystem som leder det meste av lyset nedover. Det siderettede lyset lyser opp lampen, og det lyset som ikke lander forsiktig på overflaten under lampen får lampens kjerne til å stråle og lyse i rommet.

I tillegg til å kjøpe en lampe som beviselig ikke går av moten, ettersom PH 5-serien har preget innredningen siden oppfinnelsen på slutten av 1950-tallet, får du også en lampe som oppfyller alle miljøkrav. 100 % av produktet kan separeres og resirkuleres, og Louis Poulsen er en del av ELRETUR, som sørger for at elektronisk avfall gjenvinnes i hele Europa. PH 5 er pakket i en stoffpose og en pappkasse, som er laget av minimum 75% resirkulert fibermasse.  

se både de nye og de klassiske PH 5-lampene her!