En dråpe av glass - Moser Pendel

23. januar 2012
En dråpe av glass - Moser Pendel
Moser pendelen kom opprinnelig i flere varianter - i 3 størrelser og med 3 forskjellige overflater – opalt glass med matt overflate, opalt glass med blank overflate samt en blank variant med et stripete uttrykk.

Denne kampanjen er utelukkende relatert til den blanke varianten. Den tilbys i størrelsene Ø 185, Ø 205, Ø 250.

Moser pendelen er designet av den svenske glassdesigneren Anu Moser, og er inspirert av dråpeformen som glasset danner når en glasspuster blåser uten form.

Moser pendelen er, som historien antyder, lagd nettopp som en munnblåst glasslampe. Glasstykkelsen medvirker til et meget pent lys, uansett hvilken lyskilde man velger.

Det tykke opale glasset sprer enkelt lyskilden på en slik måte at lampens overflate blir pen og behagelig å se på. Moser pendelen er naturligvis 100% blendefri.

Moser pendelen er også kjennetegnet ved sitt originale oppheng. Tre metalltråder festet til ledningen holder glasskulen. Utover opphengets geniale enkelhet, så gjør det også av- og påmonteringen til en meget enkel prosess. Dette gjør Moser pendelen til en yndet belysning på f.eks. kjøkken og i spisestuer. Den er imidlertid også, på grunn av sin meget komfortable lysutsendelse, særdeles velegnet som generell belysning til både sove- og barnerom. Kampanjen kjører på landsbasis i perioden 23. januar til 4. mars 2012 eller så lenge lageret rekker.

Moser Glossy Ø 185
Veiledende utsalgspris: kr. 2.095,-
Veiledende særpris: kr. 1.195,-

Moser Glossy Ø 205
Veiledende utsalgspris: kr. 2.395,-
Veiledende særpris: kr. 1.395,-

Moser Glossy Ø 250
Veiledende utsalgspris: kr. 2.695,-
Veiledende særpris: kr. 1.595,-