MILLION
Type
Farger
Material

MILLION

Million er et københavnsk-basert design merke etablert av Claus Jakobsen og Jens Kajus med en visjon om å skape ikonisk design ved hjelp av materialer og produksjon i den aller høyeste kvalitet.

Fokusert på en streng tilnærming til design, skaper Claus og Jens karakteristiske møbler, belysning og designobjekter. Million er et moderne merke, som fokuserer på den skandinaviske designtradisjonen med bløthet og funksjonalisme og de lager produkter både til det moderne hjemmet samt det profesjonelle markedet.

Million ble grunnlagt i 2015 av Claus Jakobsen og Jens Kajus - og duoen samarbeider med en liten gruppe av designere og arkitekter for å skape nye produkter.

Les mer om lamper fra MILLION

Alle produktene er uttenkt i København og laget i Danmark. Kolleksjonen bestående av møbler, belysning og tilbehør - er preget av presise estetiske, uovertrufne materialer samt produksjon i særklasse, kombinert med en perfekt finish. Resultatet er produkter som inviterer til daglig bruk i de neste mange årene.

”Vår designfilosofi er basert på et simpelt modernistisk design med skandinavisk varme og basert på materialer av høy kvalitet og finish. For å oppnå dette bruker vi små og mellomstore produsenter plassert tett på vår base, blant annet i Danmark og Sør-Sverige, hvor vi aldri er langt vekk fra de menneskene som driver maskinen. Vi tror på at det er de siste 5% som teller 100% - vi kompromitterer ikke med kvaliteten. Det er viktig for oss å lage produkter som kan tåkle hverdagslig bruk i årevis.”

Møbler, lamper og gjenstander formet av modernistisk inspirasjon og skandinavisk humanisme, danner grunnlaget for det nye merket MILLION, som er klar til å ta verden fra sin københavnske base.
Om Lampemesteren.no

Velkommen til Lampemesteren

Hos Lampemesteren har vi samlet de mest eksklusive lampene fra designere og produsenter i topklassen.

Kvalitet og design
Vi setter design og kvalitet i høysetet og vårt spennende sortiment er nøye utvalgt.  Det betyr at hos oss kan du finne en lampe for ethvert behov - klassisk, moderne, eller eksperimentelt. Vi har lamper som er tidløse, som kan provosere, inspirere eller berøre - lamper som kanskjve vil følge deg hele livet.
Les mer

Kundeservice

Åpningstider for support
Mandag-fredag : 8.30 - 16.00
Lørdag-søndag : Lukket

Kundeservice : +47 2198 4305

E-post: info@lampemesteren.no

Lampemesteren.no er e-mærket
Les mer

Birkmosevej 18  |  6950 Ringkøbing  |  Tlf. +47 2198 4305  |  info@lampemesteren.no
0 varer i kurven