Messing - Et vakkert og moderne valg

messing har kommet for å bli!

Messing er det nye svart! Overalt kommer metalltrenden frem, og etter en lang periode med kobber, har messing nå overtatt og ses i alt fra møbler, over accessories, til lamper.

Messing er den perfekte matchen til den populære nordiske stilen med dempede farger, minimalisme og bærekraftighet. Og det skal matches! Ha gjerne en velursofa, et sofabord i rått tre og en messinglampe over hele herligheten. De forskjellige materialene vil komplimentere hverandre vakkert, og det vil skape et lekkert og misunnelsesverdig utseende!

Mange av de store designene er hoppet med på bølgen, og du finner vakre messinglamper fra både Gubi, Tom Dixon, Louis Poulsen, &tradition, Flos og mange flere.

Finn alle våre vakre messinglamper her.

mange muligheter

Liker du en klassisk look med en twist er en IC lampe fra Flos. kanskje en mulighet? Er tilgjengelig både som vegglampe, pendel og gulvlampe, og passer inn i ethvert hjem!

Hva med en Etch Pendel fra Tom Dixon? Annerledes, geometrisk, vakker og vanvittig elegant? Tom Dixons nye serie Plane er også en supervakker mulighet, hvis messingtrenden skal flytte inn hos deg.

En av de helt store messingnyhetene er VP Globe – Nå i messing! Den klassiske VP Globe-lampen er lansert i en jubileumsversjon og er med sitt nye utseende, om noe, enda vakrere enn før! Du finner VP Globe i messing her..

Vi har et hav av muligheter, og messingbølgen kommer til å rulle de neste årene, så by messing velkommen hjemme hos deg, det vil du helt sikkert ikke angre på.  

Se alle våre messinglamper her. og bli inspirert i galleriet under.