Mazo Vegglamper

”Det er viktig for oss at designene vi i dag lanserer, fortsatt er relevante om 50 år. Akkurat så forutseende og før sin tid, som min farfar var, da han for eksempel tegnet vår WNG Chair, like viktig er det at alle designene våre kan bestå gjennom generasjoner og er anvendelige i fremtiden”, forteller Magnus Stephensen, en av de tre stifterne av Mazo og samtidig barnebarn av en av deres designere. I samarbeid med de to øvrige stifterne; designerparet Louise Sigvardt og Marcus Hannibal, samt keramiker Snorre Læssøe Stephensen, har Mazo skapt lampekolleksjonen 16PLUS. Det var opprinnelig Snorre Læssøe Stephensen selv som designet 16PLUS-lampen i 1979, i forbindelse med en utstilling på Designmuseum Danmark.

Selv om lampen er mer enn 40 år gammel, passer det tidløse, enkle designet lett inn i den moderne innredningen. Gjennom det skjøre benporselenet skinner et behagelig mykt lys, mens skjermen samtidig har den egenskapen at den sørger for at øynene ikke blir blendet. Blant annet tilbyr kolleksjonen den vakre og fleksible 16PLUS-vegglampen. I kontrast til den elegante skjermen i benporselen, står den robuste eiken, som gir lampen et nordisk uttrykk.
Ingen varer
Der er ikke funnet noen varer ut fra de valgte kriterier
Del bildene dine med @lampemesteren
Tagg #yesLampemesteren, så blir bildene dine kanskje vist her. Inspirer og la deg inspirere fra en unik bolig til en annen.