Mazo Pendler

Den første lampekolleksjonen fra designmerket Mazo ble presentert våren 2019 – på samme tid som merket selv ble lansert. Lampekolleksjonen med navnet 16PLUS ble opprinnelig designet i 1979 til en utstilling på Designmuseum Danmark. Selv om lampen har mer enn 40 år på baken, er den fortsatt aktuell i forhold til den moderne innredningen. 16PLUS pendel er en enkel pendel, bestående av en lampeskjerm i benporselen, med en enkel bøyle. Det skjøre porselenet sender en behagelig myk belysning ut i omgivelsene, mens det samtidig sørger for at man ikke blir blendet av lyset. Kombinert med en bøyle i formstøpt eik får lampen et varmt nordisk uttrykk og bidrar til den avslappende og rolige atmosfæren.

Kolleksjonen er laget i samarbeid med lampens opprinnelige designer Snorre Læssøe Stephensen, som har fått inspirasjon til lampen fra de japanske tradisjonene innen keramikk. Lampen hans passer perfekt inn i Mazos misjon om å skape tidløst design som fremdeles er relevant om 50 år, som kan vare gjennom mange generasjoner og er anvendelig langt inn i fremtiden.
Ingen varer
Der er ikke funnet noen varer ut fra de valgte kriterier
Del bildene dine med @lampemesteren
Tagg #yesLampemesteren, så blir bildene dine kanskje vist her. Inspirer og la deg inspirere fra en unik bolig til en annen.