Lyngsaa

Lyngsaa A/S er et Dansk firma som spesifiserer seg i salg av highend design og industriell LED belysning. Blant de mere kjente produktene kan det nevnes lampeserien Svalen, samt Pax og Spotline. Disse lamper er frembrakt med en kombinasjon av nytenkende design og den aller nyeste LED teknologi med  et mykt hvitt lys.

Av de nye og spennende prosjektene, kan det nevnes restaurering av belysning på Kongeskipet Danmark, utvikling av arbeidsplanen "Floodlight" til maritim industriell belysning av blant annet ferger, kraner og havnområder. Total belysning innenfor LED til både Ferger og Cruise, blant annet. Nordlys, Polarlys, Braemer, Vesterålen, Richard With, Seabourne Pride, Seabourne Spirit, Kong Harald, Bastø I, II, III. Ut over det har de laget Rep-kit til eksisterende inventar, sånn at man kan skifte til energi korrekt belysning uten å miste farge og styrke og ikke minst bevare det originale designet.

Les mer om Lyngsaa

Spesielt designet LED Carport-belysning er det også blitt til, samt et re-design av belysning hos Spar Nord Danmark. Utvikling av belysning til fejemaskiner og andre industrimaskiner i samarbeid med Dan Sweep, og et spennende samarbeid  med Scanel International.

I utviklingsavdelingen arbeides det med nye og spennende prosjekter i tett samarbeid med med både utenlandske og danske selskaper. Når det gjelder framtiden så ser Lyngsaa at de over den kommende 3-5 års periode skal utvikle seg til en viktig og banebrytende leverandør på design og belysningmarkedet, som også skal sette nye standarder for belysning og samtidig oppbygge og utvikle lovende eksportmuligheter.

Organisasjonen Lyngsaa vil bli utbygget i tråd med teknologiske fremskritt, utvikling og ønsker slik at Lyngsaa A/S behersker de service kravene markedet definerer.
 
Ytterligere utførte prosjekter: - Museums belysning: Sæby museum - Bro belysning: Broen over Sæby Å. - Flagg knoter med innebygd LED til opplysning av Flag. - Vejbrik design, prosjektet utføres i samarbeid med LKF. - Utendørs belysning.