Lyngsaa Bordlamper

SVALEN Bordlampe er en kombinasjon av moderne, stilfullt design og den nyeste LED teknologien med bløtt, varmt hvitt lys.

Bordlampen i SVALEN serien fremhever seg selv i form av rene klare linjer. Det elegante designet forenes med et ekstremt lavt energiforbruk. Lampenes sender ut et jevnt lys uten generende blending. Diode sidestråling, gir en behagelig og dekorativ lysvirkning gjennom skjermen og ut i kanten. Dette bringer fram lampens lette og elegante fremtoning.

Lampeskjermen er i klar akryl. Kroppen og foten er i blankpolert rustfritt stål. Lampeserien består av 8 forskjellige modeller, pendler, bord -og gulvlamper. Alle i ulike former og størrelser.

Er det spesielle ønsker vedr. utforming av skjermen vil dette også være mulighet til dette. Lampen kan bestilles med 3D-gravering innvendig i akryl skjermen, f.eks. en logo.

Lampeserien kan fremstilles med demper via dempefunksjonen på vegg, hvor flere lamper kan dempes på samme tid med touch.

LED lyskilden har en levetid på 50.000 timer.

Alle bordlamper leveres fraktfritt.

Svalen er en flott tidløs lampe fra den danske produsenten Lyngsaa.
Ingen varer
Der er ikke funnet noen varer ut fra de valgte kriterier
Del bildene dine med @lampemesteren
Tagg #yesLampemesteren, så blir bildene dine kanskje vist her. Inspirer og la deg inspirere fra en unik bolig til en annen.