Julen banker på døren

Den herlige juletida banker på døren, og det er en magisk tid som venter på oss. Det er tid for kos og stemningslys.

Hvis du trenger litt hjelp til julegaveinspirasjon, har vi laget noen lister til deg som vi håper kan hjelpe deg litt på vei. Ellers er du velkommen til å kontakte vår kundeservice på info@lampemesteren.no eller ringe oss på 2198 4305 – vi er også å finne på chat der vi gjerne hjelper deg. Og det er selvfølgelig mulig å finne hjelp og inspirasjon gjennom vår Facebook og Instagram.

Julegaveinspirasjon til henne
Julegaveinspirasjon til han
Julegaveinspirasjon til barna

Du kan også sjekke vår bestselgerliste der du finner våre mest populære produkter som vi har solgt her i 2018. Bestselgerlisten kan du finne akkurat her.
Julekalender på Facebook

Julekalender på Facebook

Gjennom hele desember har vi julekalender på Facebooksiden vår. Her har du mulighet til å vinne flere fine lamper – så husk og følg med, det kan jo være du er heldig.  
Adventskonkurranser

Adventskonkurranser

Vi holder adventskonkurranser på vår Instagram, der du har mulighet til å vinne noen flotte lamper, så skynd deg inn og følg med.

Her på siden feirer vi også advent, så hvis du melder deg inn i vår kundeklubb er du med i våre adventskonkurranser – du kan melde deg inn her.  

*Når du melder deg inn i vår kundeklubb blir du meldt på vårt nyhetsbrev, men du har mulighet til å melde deg av nyhetsbrevet når som helst. Les våre vilkår her.

Julesalg

Vi har samlet sammen mange fine lamper og bestemt oss for å skjemme dere litt ekstra bort med noen tilbud. Du kan se alle de gode tilbudene her.

Vi håper vi kan hjelpe deg litt med å komme i julestemning!

Gledelig jul fra Lampemesteren