Jake Dyson Studio

På Jake Dyson produkter, hele prosessen med å designe lamper kontrolleres og overvåkes gjennom testing og produksjon for å tilby det beste produktet for kjennere.

De designer belysning produkter som svarer til markedsbehov og gjør dette ved å utvikle produkter med den teknologien som driver dem.

De tar sikte på å kombinere design og funksjonalitet for å skape ikoniske produkter og de kompromiss aldri sine kjerneverdier og tro.

På Jake Dyson Studio har som mål å være grei, og de gjør alt de kan for å gjøre kundene fornøyd og fornøyd.

Design studio og verksted ligger i Clerkenwell, London, i en gammel bygning i viktoriatiden var hjemmet til utvikling av elektriske og mekaniske fabrikasjoner. Selv i dag sett denne linken til fortiden er synlig ikke bare i bygningene, men noe så håndfast som de gamle jern tegn på veggene henger der ennå.

Designbelysning til arbeidsplassen

Dyson er kanskje et merke du forbinder med støvsugere, og som regnes for noen av markedets beste. men Dyson er også kjent for å lage belysning som er spesielt ideell til kontormiljøer, der det gode arbeidslyset er et must.

Hos Dyson går det ikke på kompromiss med kvalitet, og derfor er deres produkter blant eliten når det kommer til designbelysning til kontoret.