Jake Dyson Studio
Type
Farger
Material

Jake Dyson Studio

På Jake Dyson produkter, hele prosessen med å designe lamper kontrolleres og overvåkes gjennom testing og produksjon for å tilby det beste produktet for kjennere.

De designer belysning produkter som svarer til markedsbehov og gjør dette ved å utvikle produkter med den teknologien som driver dem.

De tar sikte på å kombinere design og funksjonalitet for å skape ikoniske produkter og de kompromiss aldri sine kjerneverdier og tro.

På Jake Dyson Studio har som mål å være grei, og de gjør alt de kan for å gjøre kundene fornøyd og fornøyd.

Design studio og verksted ligger i Clerkenwell, London, i en gammel bygning i viktoriatiden var hjemmet til utvikling av elektriske og mekaniske fabrikasjoner. Selv i dag sett denne linken til fortiden er synlig ikke bare i bygningene, men noe så håndfast som de gamle jern tegn på veggene henger der ennå.

Om Lampemesteren.no

Velkommen til Lampemesteren

Hos Lampemesteren har vi samlet de mest eksklusive lampene fra designere og produsenter i topklassen.

Kvalitet og design
Vi setter design og kvalitet i høysetet og vårt spennende sortiment er nøye utvalgt.  Det betyr at hos oss kan du finne en lampe for ethvert behov - klassisk, moderne, eller eksperimentelt. Vi har lamper som er tidløse, som kan provosere, inspirere eller berøre - lamper som kanskjve vil følge deg hele livet.
Les mer

Kundeservice

Åpningstider for support
Mandag-fredag : 8.30 - 16.00
Lørdag-søndag : Lukket

Kundeservice : +47 2198 4305

E-post: info@lampemesteren.no

Lampemesteren.no er e-mærket
Les mer

Birkmosevej 18  |  6950 Ringkøbing  |  Tlf. +47 2198 4305  |  info@lampemesteren.no
0 varer i kurven