Ingo Murer Vegglamper

Ekstraordinære lamper, fabelaktig belysning og fantasifulle møbler har siden midten av 1960-tallet sneket seg ut fra Ingo Maurer. Firmaet dekker både over egne streker, men også Ingos eget team samt designere utenifra har ansvaret for disse saftige kreasjonene.

Vegglampene fra Ingo Maurer kiler sansene og tvinger oss til å forholde oss til belysning på en ny måte. Ta for eksempel den sindige Lucelino, den tørre humoren fra Delight eller lampenes svar på en Zombie når Dead Bulb Alive starter opp.

Ingo Maurer er unike Vegglamper for de kresne som ønsker belysning med ryggrad, holdning og en blatant lyst til å være unik, utover det vanlige.

Det estetiske veies høyt og over årene har Ingo Maurer også arbeidet tett sammen med de fotografene som har tatt bilder av lampene, noe som da viser at selv de minste detaljene ikke overlates til tilfeldighetene.

Vi er voldsomt tilfredse med at vi nå har de spennende lampene fra Ingo Maurer i vårt showroom, og gleder oss til å utvide kjennskapet til dem.
Del bildene dine med @lampemesteren
Tagg #yesLampemesteren, så blir bildene dine kanskje vist her. Inspirer og la deg inspirere fra en unik bolig til en annen.