Ingo Maurer Gulvlamper

Ekstraordinære lamper, fabelaktig belysning og fantasifulle møbler har siden midten av 1960 -tallet sneket seg ut fra Ingo Maurer. Firmaet dekker både over egne linjer men også Ingos eget team samt designere uten ifra har ansvar for disse vakre kreasjonene. Gulvlampene fra Ingo Maurer kjeler for sansene og tvinger oss til at forholde oss til belysning på en ny måte. Ta for eksempel den uskikkelige Knot, som snører seg inn over hornhinnen, eller Hot Hot som nok skal varmer øyeeplet.
Ingo Maurer er unike gulvlamper for de kresne som ønsker belysning med ryggrad, holdning og en blandet lyst til at være unik, ut over det vanlige. Det estetiske vektlegges høyt, og i alle år har Ingo Maurer også arbeidet tett sammen med de fotografene som har tatt bilder av lampene, hvilket viser at selv de minte detaljene ikke overlates til tilfeldighetene.  Vi er voldsomt tilfredse med at vi nå har de spennende lampene fra Ingo Maurer i vårt showroom, og gleder oss til å utbrede kjennskapet om dem.
Ingen varer
Der er ikke funnet noen varer ut fra de valgte kriterier
Del bildene dine med @lampemesteren
Tagg #yesLampemesteren, så blir bildene dine kanskje vist her. Inspirer og la deg inspirere fra en unik bolig til en annen.