Grain

Se alle de flotte Grain-lamper fra Muuto hos Lampemesteren. Vi har et stort utvalg av Grain-modeller i mange spennende farger.

Pendelen Grain fra danske Muuto kombinerer på best vis en klassisk lampeform med et nytt og spennende materialvalg. Navnet Grain refererer til materialets struktur.

Strukturen er blitt til ved hjelp av en kompresjon mellom bambus- og syntetiske fibre. Det gir et relativt lett materiale, som samtidig er praktisk fordi det hverken knekker eller buler. Overflaten er derfor preget av disse forskjellige grynete fibrene og gir lampen et innovativt uttrykk.

Pendlerne er tilgjengelige i forskjellige farger hvor rødt er den som er mest støyende. Muuto bruker mest den mer avdempete fargepaletten og det gjelder også for de andre modellene i serien. Rød er en populær farge akkurat nå, og gir hjemmet ditt eleganse og en romantisk stemning. Prøv den røde lampen fra Muuto og skap et moderne uttrykk.

Opplev pendlerne nedenfor.
Del bildene dine med @lampemesteren
Tagg #yesLampemesteren, så blir bildene dine kanskje vist her. Inspirer og la deg inspirere fra en unik bolig til en annen.