GN

GN

GN belysning A/S er leverandør av el-materiell og lyskilder til el-installatører og lampebutikker. Firmaet ble startet i 1999 og har siden hatt en solid vekst basert på lojale og trofaste kunder samt en konstant fornyelse og utvikling av produktsortimentet.

Kontoret og lageret ligger i Herning i midt Jylland og virksomhetens mission er å gi den beste servicen og konstant utvikle kvalitetsprodukter, til en god pris.

Sortimentet utvikler seg raskt innenfor deres kjerneområder og består i dag av ca. 4000 lagerførte varer innenfor lyskilder; innbyggingsspots og armaturer; el-materiell; butikkutstyr; fest- og julebelysning.

Innenfor disse produktområdene gjør de en dyd ut av at man til stadighet kan få mange av de "gamle" produktene, slik som pendelrør, messingsokler osv. Men, på den andre siden sørger de også for å være med helt på forkant innenfor f.eks. LED lyskilder og armaturer.

Med andre ord, så sørger de for å både være gammeldagse og nymoderne på én og samme tid....

Om Lampemesteren.no

Velkommen til Lampemesteren

Hos Lampemesteren har vi samlet de mest eksklusive lampene fra designere og produsenter i topklassen.

Kvalitet og design
Vi setter design og kvalitet i høysetet og vårt spennende sortiment er nøye utvalgt.  Det betyr at hos oss kan du finne en lampe for ethvert behov - klassisk, moderne, eller eksperimentelt. Vi har lamper som er tidløse, som kan provosere, inspirere eller berøre - lamper som kanskjve vil følge deg hele livet.
Les mer

Kundeservice

Åpningstider for support
Mandag-fredag : 8.30 - 16.00
Lørdag-søndag : Lukket

Kundeservice : +47 2198 4305

E-post: info@lampemesteren.no

Lampemesteren.no er e-mærket
Les mer

Birkmosevej 18  |  6950 Ringkøbing  |  Tlf. +47 2198 4305  |  info@lampemesteren.no
0 varer i kurven